|
Pomysły |
Pomysły
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie! Mam na imie Krzysiek(18lat) i wraz z kolegą(18lat) chcielibysmy otworzyc jakis interes od maja pzryszlego roku. Juz teraz myslimy nad celem naszej inwestycji, łącznie posiadamy ok 20tys zł i chcielibysmy zainwestowac te pieniazki w swoja wlasna firme.....niestety brak pomyslow;/ jezeli kots ma jakis pomysl prosze o pisanie:) sredecznie pozdrawiam
paflendorf, załoz nowy temat i podaj wiecej informacji typu lokalizacja umiejetnoscy itp. itd.
Wracając do tematu. A co z nauką jazdy? można by zbierać grupki dzieci czy rowniez doroslych (jedno z was to ktore ma lepsze kontakty z mlodszymi zajmowalo by sie dziecmi a drugie doroslymi). W suie interes nie wymagający duzo nakladow chyba. nie wiem jak jest z uprawnieniami. czy tzreba przejsc jakeis szkolenie. niestety to tylko sezonowe zajecie. Na poczatku mozna by sie dogadac jeszcze z ktoras osoba wypozyczajaca sprzet i zaltwiac znizki osoba ktore sie szkoli. a pozneij jezeli bedzie dobrze szlo kupic wlasny i udostepniac poczatkujacym narciazom. a jest u was ktos kto sie przebiera za np misia? Moze tez byc ciekawe zajecie. do tego jakis fajny pies (jezeli macie jakeigos duzego i lagodnego) i mozna robic sobie fotki z turystami. A co z budka z hoddogami czy innym fastfoodem? Ogolnie gastronomia to jest super zajecie. no to narazie tyle :]
Witam. Może coś podpowiem a wiec moje pomysły to :
1. Stoisko ze srebrem na ulicy ( wiem mały interes ale całkiem dochodowy jak nie ma co robić jest tego pełnoi nad morzem np. Władysławowo. Sam sprzedaje po znajomych i z np. 1200 zł z tego ja mam 10% zniżki mam ok 500 zł najmarniej na czystko. 2. Wypożyczalnia skuterów ( też jest to nad morzem, tam to były 49cm że każdy mógł śmigać bez prawka na motor ) 3. Budka z jakimiś dobrymi dużymi kebabami, zapienkami, hamburgerami itd. myślę że jest dużo roboty i dosyć niezła kasa. 4. Obiady domowe, każdy lubi zjeść tanio i dobrze 5. Duże mniejsce np. wielki namiot i jakieś przydatne duperele ( kwestia towaru i miejscówki) gdzieś widziałęm takich kilka i powiem szczerze że jeżeli dobra miejscówka to dużo ludzi )polecam hurtownie która dostarcza sklepom "Wszystko po 4 zł" Hmm więcej na szybko nie wymyślę. Pozdro powodzenia
Ośrodek Szkolenia Kierowców :roll:
Sprawdź również podobne tematy:
- 2 pomysły...
- Pomysły - Pomysły - Dwa pomysły - Dwa Pomysły - Ah te pomysły - Pomysły - Dwa pomysły - Pomysły Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|