|
Porada pilnie potrzebna. |
Porada pilnie potrzebna.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
witam . jak w temacie . Potrzebuję porady . mam 55k PLN na otwarcie biznesu na warszawskim ursynowie. co proponujecie?
Ja osobiście proponuje Ci biznes,polecam warszawski ursynów.Najlepiej stwórz coś do 55k PLN... Głupie pytanie = głupia odpowiedz poczytaj dokładnie inne tematy z tego działu i dowiesz się co zle napisałeś... :-)
bardzo konstruktywne. dzieki
Spokojnie,nie dodawajmy raczej głupich komentarzy. Naopisz co ci e interesuje,w jakiej branży możesz sie sprawdzic. Jesli masz pieniądze to potrzebny jest konstruktywny pomysł.
Proponuje hurtownię środków czystości , profesjonalną chemię dla Firm. Nadal temat jest w Polsce mało rozkręcony, chemia użytkowa często jest słaba (tzn, jej jakość jest niska) , a ja mogę zaproponować produkt bardzo wysokiej jakości, polskiej produkcji czyli także w zdecydowanie lepszej cenie niż te sprowadzane z zagranicy. Oprócz środków : papiery, podajniki, pełny osprzęt dla Firm sprzątających , których powstaje coraz więcej i szukają tego typu chemii - profesjonalnej , nie tylko z nazwy i w dobrej cenie ) Pozdrawiam:
Asenata Urbanek
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Porada pilnie potrzebna.": - Potrzebna porada :) - Potrzebna porada - informacja - Kredyt potrzebna porada - Biznes - porada prawna potrzebna - Komornik [potrzebna fachowa porada]
• Strona 1 z 1
|
|