|
Porsze o pomoc nie wiem w co zainwestować |
Porsze o pomoc nie wiem w co zainwestować
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
witam posiadam 50 tyś i nie wiem w co zainwestować proszę o jakieś małe pomysły
ja też nie wiem :)
A na poważnie to w co chcesz a raczej w to co umiesz robić najlepiej.
chciał bym otwożyć coś z kompami ale jest ten minus że się na niczym nie znam :(
może warto zatem zainwestować te pieniądze w naukę?
Ale mógłbyś napisać coś więcej. Mianowicie, gdzie chcesz w to zainwestować, czego brakuje w tej okolicy, na co miałbyś ochotę, czego potrzebują mieszkańcy tego rejonu itd...
chciał bym otworzyc coś z komputerami jakis odzysk danych pisanie programów komputerowych projektowianie stron internetowych oczywiście nie wszystko odrazu tylko sptopniowo
A kto będzie odzyskiwał te dane z komputerów jak Ty nic nie umiesz?
Weź sie jaśnie panie nie ośmieszaj :) jak chcesz być jaśniepanem to musisz mieć kasę na płacenie fachowcom a jak nie masz kasy to sam musisz zostać fachowcem :) wiec zapierdzielaj do szkoły i to już!!!!
Mam moim zdaniem dobry i sprawdzony za granicą, pomysł na biznes w kraju.
Więcej informacji podam na email: holtz@o2.pl Pozdrawiam
Człowieku jak nie masz pojęcia o komputerach to lepiej się za to nie zabieraj bo rynek IT to tak rozmaita branża że nie dałbyś sobie rady z tym. Nawet wyższa szkoła w tym wypadku nie pomaga. Przedewszystkim jak się zakłada jakiś interes to powinno się to robić z pasji do czegoś co się lubi robić a nie na przymus. Musisz sobie zadać pytanie na czym się znasz i co ci wychodzi najlepiej oraz zbadać rynek w tej kwesti na zapotrzebowanie. Powiem tak w dzisiejszych czasach bardzo dobre rozwiązanie na założenie interesu to tylko i wyłącznie usługi. Produkcja czegoś w tym kryzysie jest kompletnie nieopłacalna chyba że masz pomysł na coś czego jeszcze nigdzie nie ma. W twoim wypadku jeśli się zbytnio nie znasz na usługach dla ludzi ani na produkowaniu zostaje sprzedaż. Pytanie teraz co tu sprzedawać ? Zbadaj swoją okolice czego jest mało albo wogóle nie ma a ludzie potrzebowali by tego i zacznij to sprzedawać. Dorzuć do tego sprzedaż przez internet i może kokosów z tego nie bedzie ale zawsze na życie wystarczy.
folia stretch 50000zł co miesiac 4000zł
Ja pierr.... , ma 50000zł i nie wie co z nimi zrobić! Tacy ludzie mnie wkurw.... Jak nie wiesz co robić , to daj mi tą kasę , a w max 10 lat zrobię z tych 50 000zł , 500 000 - 5 000 000zł (zależy od szczęścia).
Jak masz taka kasę i nie wiesz co zrobić to radze ulokować w banku na dobrej lokacie. Tam przynajmniej jej nie stracisz. Na robieniu czegoś na czym się nie znasz zawsze możesz stracić.
Za takie pieniądze można zrobić dochodowy biznes. Zapraszam do PW i maila
Witam z mojej strony dostajesz maszyne towar i co miesiac 5% od kwoty jesli jestes na tak poprosze namiar tel
Znajdzie się jeszcze parę pomysłów oprócz tych:
starczy-nawet-na-4-firmy-vt60727.html Jak się zdecydujesz, to napisz jan-p@g.pl Pozdrawiam.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Porsze o pomoc nie wiem w co zainwestować": - Staram sie o dotacje porsze o pomoc przy wypelnianiu wniosku - mam duzo kasy i nie wiem w co zainwestować - Wiem jak pomóc firmom podnieść się w kryzysie. - Mogę pomóc zainwestować - 20tyś w co zainwestować proszę o pomoc
• Strona 1 z 1
|
|