to nie sa wystarczajace informacje. z tego co czytalem, to uzytkownik ablo lub radeksz mogliby dopowiedziec cos wiecej. ewentualnie ktos, kto "liznal" temat.
pozdrawiam
|
Portal jakiego jeszcze nie ma - strona 2 |
Portal jakiego jeszcze nie ma
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
to nie sa wystarczajace informacje. z tego co czytalem, to uzytkownik ablo lub radeksz mogliby dopowiedziec cos wiecej. ewentualnie ktos, kto "liznal" temat.
pozdrawiam
Ja stoję po stronie tych którzy uważają, że na wejście nie koniecznie trzeba inwestować dużej gotówki.
Początkowo każdy pomysł jest dobry,ale nawet najlepsze pomysłu paliły na panewce. Po co pakować kasę w coś co będzie jednym z sześciu miliardów (ponoć mniej więcej tyle jest adresów www w sieci) Zacząć od wykupienia serwera o średnich parametrach z możliwościa tworzenia subdomen w ich domenie. Oszczędzasz na domenie i możesz łatwo eksperymentować. Użyć jednego z wielu cms-ów i do przodu. Zapewniam Was że jeśli kogoś skusi tematyka to będzie tam wracał a jeśli nie będzie zainteresowany to możesz wydać sto tysięcy i ponieść totalna klapę. Podam przykład. To forum jak dla mnie jest strasznie kulawe. Widzę tu sporo wodotrysków które mnie wkurzają ale jestem tu. Dlaczego ? Tematyka mnie przyciąga i nawet jak szlak mnie trafia,że po przeczytaniu pw muszę wracać do głównej przez search albo z palca wystukać adres to i tak tu wracam. Prawdą jest,że nie wiemy co autor tematu chce wykombinować więc na chwile obecną wszystkie odpowiedzi należy uznać za trafne. Są tematyki które nie zachęcą zwykłym,prostym wyglądem. Fana metalowej muzyki nie zainteresuje stronka z biały tłem ;-) A tak przy okazji .... Ludzie z branży wiedzą,że piekielne,chore szaleństwo w pogoni za wysokim PR niebawem sie skończy ... :-)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Portal jakiego jeszcze nie ma - strona 2": - portal jakiego jeszcze nie ma - Sprzedam pomysł na portal internetowy jakiego jeszcze nie ma - Biznes jakiego jeszcze w polsce nie było - portal jakiego nie ma - Czy portal społecznościowy ma prawo jeszcze przetrwać
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|