BlokuMail napisał(a):thelukasz napisał(a):może jakiś portal typowo dla mężczyzn??
mogę prosić o rozwinięcie myśli???
Hmm.. no tak sobie pomyślałem.. ze nawet ciekawy byłby taki portal w którym były by tylko tematy dla mężczyzn pomyślałem dlatego tak ze z portalem jest podobnie jak z gazetą są gazety z przepisami, dla kobiet dla mężczyzn, polityczne, lub "ogólne" co maja wszystkiego po trochu ale własnie nie spotkałem sie z portalem który jest tematycznie tylko dla mężczyzn coś na wzornictwo tej gazety dla mężczyzn tylko sobie zapomniałem jak sie nazywa?
Wpadło mi na myśl teraz ze jakiś kulinarny portal też byłby ciekawy dużo jest ludzi co lubi eksperymentować z gotowaniem i w takim portalu można umieszczać przepisy które byś zebrał, przepisy userów zrobiłbys dział w który trzeba było założyć sobie konto jakiś user daje pzepis a inni np. głosują.. , jakieś nowinki ze świata, reklamy firm, restauracji, zawsze coś sie znajdzie!!
co do politycznego to nie bardzo to samo dowiem sie przy okazji sprawdzając poczte na interii a pozatym (może sie myle) ale np taka interia ma swoich reporterów a głupio troche jakbyś kopiował to samo z ich portalu.. ale nie wiem bo może masz inaczej to rozmyslone ale to jest moje skromne zdanie!!