|
Portal weselny |
Portal weselny
Biznes Forum
‹ E-Biznes
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Co myślicie o domenie http://www.islubuje.pl ? Dobra jest na serwis o ślubie i weselach?
Superowa.
idealnie pasuje
rezerwuj ; )
Prosta i łatwa do zapamietania + końcówka PL - warto zarezerwować
No i z takiej domeny możesz zrobić markę czego nie mógłbyś zrobić np. z "slub.pl"
fajna ;)
A co bys dokładnie chciał na tej stronce weselnej, ja ostatnio znalazłem z takich nowosci: http://www.sluber.pl do planowania calego slubu i wesela
No nazwa spoko, jak na serwis o ślubach, tylko właśnie, co na takiej stronie zamieścić, i jaki profil działalności?.. No, najprościej to chyba pośrednictwo + info.
Posrednictwo: sale weselne, telefony do zespołów grających, info o firmach co jedzenie robią i obsługują (chociaż to jest raczej powiązane z salami). Info o Mercedesach, Limuzynach, Bryczkach by dowiozły pare młodą na wesele. Fotograf, kamerzysta.. itd.... Jeszcze pomyślałem o takim info jak wolne terminy w kościołach na śluby (taka jedna zakładka na stronie) I tu wszystkie kościoły w kraju- no powiedzmy w wiekszych miastach >70tyś mieszk. I aktualizacja co tydzień. - wolne terminy ślubów w danej parafii. tylko do tego to jeszcze jakiś pracowników by trzeba było zatrudniać... Przy 225000 zawartych małżeństw w roku 2006 i sredniej z 5 lat ostatnich ok 185tyś można coś pewnie na tym zarobić..
Tak pośrednictwo napewno. Jakieś info też tylko jeszcze w 100% nie iwem jakie. A z tymi terminami to troche ciężkie do zrealizowania, bo trzeba bybyło chodzić po parafiach i sprawdzać jakie terminy zajęte bo w internecie tego raczej nie ma.
Jakbys miał takie informacje to by był bajer. Może byc na poczatek z kilku parafii, w których księża uzywają kompów, niech sami to aktualizują, albo jakby dostali planner który podłączony jest do systemu. Warto czegos takiego spróbować chyba ;) Poza tym na stronce mozna zawrzec jakis spis firm cateringowych, zespołów w różnych stylach (mp3 z przykładową muzyką) Spis targów weselnych Jakąś forme społeczności - forum, polecanie znajomym ;)
Wystarczy dobre forum na tej stronie kilka bardzo ciekawych artykulow , nowowsci itp a strona sama sie rozwinie.
Wydaje mi się że nazwa jest dobra, krótka, orginalna, i zabawna.
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|