poszukuje informacji...
Portale B2B i giełdy internetowe: rys historyczny i modele biznesu
Dziękuje za wszelkie info
|
Portale b2b i giełdy internetowe |
Portale b2b i giełdy internetowe
Biznes Forum
‹ E-Biznes
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
poszukuje informacji...
Portale B2B i giełdy internetowe: rys historyczny i modele biznesu Dziękuje za wszelkie info
Nie ma to jak wyczerpujące pytanie :)
Portale B2B i giełdy - ok ale chcesz dowiedzieć się adresy takich stron czy co? Nikt przecież nie zna historii powstania i rozwoju każdej strony tego typu... raczej?! Model biznesowy - platforma internetowa umożliwiająca spotkanie się popytu z podażą na konkretne produkty / usługi.
Hm, piszesz jakąś pracę i myślisz, że tu podamy Ci informacje na tacy? Oj, nie wiem, radzę na początku porządnie poszukać w Internecie (Google jest naprawdę pomocne) Jeśli nic nie znajdziesz, wtedy może ktoś z użytkowników Forum coś znajdzie. Jednak proszę pamiętać o niewyręczaniu się innymi. :-)
Pozdrawiam, LB
Szukałem juz w google. Bardzo mało tego jest. Mi chodzi o ogólne info na ten temat. Szukam pomocy na forach...
To dobrze, że szukałeś w Google. W takim razie pozostało Ci czekać, może ktoś na Forum coś o tym wie. Ewentualnie może zgłoś się do administracji którejś z internetowych giełd i oni Ci pomogą?
Pozdrawiam, LB
Nikt nie ma żadnych informacji? :(
Sprawdź również podobne tematy:
- Portale internetowe. Sprzedam
- E-Współpraca - portale internetowe - Na czym zarabiają portale internetowe? - Internet, usługi internetowe, portale ? - Portale internetowe a firma narzeczonej - Wykonam strony internetowe, portale - Sprzedam 2 poznańskie portale internetowe - Portale internetowe - duży zarobek - Liczne pomysły na INTERNETOWE Strony, Portale... Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|