Witam,
Mam takie pytanko, z jakich zródeł korzystacie szukając informacji ogólnych, do analiz. Z jakich portali korzystacie, jakie gazety czytacie ?
|
Portale, gazety i inne źródła informacji |
Portale, gazety i inne źródła informacji
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Witam,
Mam takie pytanko, z jakich zródeł korzystacie szukając informacji ogólnych, do analiz. Z jakich portali korzystacie, jakie gazety czytacie ?
money.pl polecam
google.pl, wykop.pl, gazeta.pl, wp.pl, osnews.pl, h-online.pl, chip.pl, biznesforum.pl, strony lokalne, distrowatch.com, simblog.pl, engadget.com, dobreprogramy.pl
Dzięki za odp. Macie jeszcze jakies strony, gazety itd. o tematyce giełdowej?
To zalezy co chcesz uzyskac. Jesli ma to byc bezposrednio gieldowe to google Twoim przyjacielem na ktorym szukasz np strony gieldy papierow wartosciowych. Dodatkowo nie ograniczasz sie do tylko do polskich i kilku stron. Mnie interesuje np branza komputera wiec jako, ze na np chip czy tez dobreprogramy czesto podaja kto jaka firme kupil i za ile, mam takie informacje, do ktorych sie ograniczam a reszta jak pojawienie sie nowego sprzetu czy tez programy juz mnie mniej interesuje.
Jeszcze pb.pl jest.
Google rulez :) Od tego zawsze zaczynam.
No ale jeśli szukam jakichś "oficjalnych" informacji to przeglądam Parkiet i Onet Giełda.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Portale, gazety i inne źródła informacji": - Serwis informacyjny - źródła informacji - Strony WWW, Sklepy internetowe, Portale i inne aplikacje - gazety internetowe - Zakładanie gazety - Koncesja na gazety?
• Strona 1 z 1
|
|