Dla ludzi, którzy nie mają własnej idei biznesowej.
Więcej info dla zainteresowanej osoby na gg 209318 albo bezpośrednio na Skype: prosument(kropka)pl
Pozdrawiam,
Piotr.
|
Posiadam ciekawą, lukratywną koncepcję biznesową. |
Posiadam ciekawą, lukratywną koncepcję biznesową.
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Dla ludzi, którzy nie mają własnej idei biznesowej.
Więcej info dla zainteresowanej osoby na gg 209318 albo bezpośrednio na Skype: prosument(kropka)pl Pozdrawiam, Piotr.
A nie można coś więcej tu na forum ? Czyżby kolejny system sprzedażny bezpośredniej i dlatego taki tajemniczy ?
Podaj tutaj, pośmiejemy się wszyscy.
Nie, nie chodzi o sprzedaż bezpośrednią.
Na forum nie napisze tylko ze względu na to żeby nie doprowadzać do niepotrzebnej dyskusji. Kontakt jest, zapytać można... prezentacja jest niezobowiązująca. Pozdrawiam
Dlaczego niepotrzebnej ? Jak mawiali mądrzejsi od nas " prawdziwa cnota krytyk się nie boi".
Dlaczego nie skontaktujesz się ze mną i nie zapytasz tylko upierasz się żebym wyrzucił tutaj stek informacji?
Szukam 1 człowieka zorientowanego na przedsiębiorczość. Dobrze wiem, że osoba która nie jest zdeterminowana żeby mieć własny biznes (legalnie prosperującą firmę) i coś więcej od życia niż 1200zł brutto i nędzną emeryturę po wielu latach ciężkiej pracy (która po opłatach mieszkania i wykupieniu leków w aptece ledwo wystarcza na jedzenie) nie odezwą się. Być może zabrzmiało to trochę niegrzecznie, ale tak naprawdę to My decydujemy w życiu ile chcemy zarabiać... Oddawanie się w ręce pracodawcy i pytania typu "Przepraszam, ile mogę u Pana zarobić??" to lekko, żal... I o to w tym wszystkim chodzi. Ja szanuje Wasz czas, Wy uszanujcie mój czas. Każdy ma swoje życie. Nie pojawiłem się tutaj z dnia na dzień tylko po wielu miesiącach własnych przemyśleń, dlatego nie potrzebuje niczyjej opinii. Skoro sam nie zajmował bym się czymś co jest nielegalne albo nieskuteczne?? Czy ciągnął bym kogoś w coś co przyniesie mu straty?? Pisząc tutaj widział bym opinie ludzi którym wydaje się, że wszystko wiedzą... Jaki to ma sens? Pozdrawiam, Piotr.
?????? ogłszania się na forum skutuje własnie opiniami jesli nie potrzebujesz tych opinni to moze lepiej .......... na słupie oświetleniowym się powiesić ? jesli szanujesz nasz czas to nie zapraszaj nas na nic nie wnoszace rozmowy opowiedz o sobie na forum posmiejemy się i spoko wtedy bedziemy szanować nasz własny czas
Nikt przecież nie każe Ci ze mną rozmawiać, Panie prezesie. Reprezentuje międzynarodową grupę inwestycyjną. Jesteśmy częścią wchodzącego na polski rynek czwartego najdynamiczniej rozwijającego się przedsiębiorstwa na świecie i nie jestem tutaj po to, żeby robić reklamę bo bardzo skutecznie zrobi to za mnie firma. Nie podałem informacji na forum bo wiem jak by to się skończyło. Pozdrawiam
pstóra nikogo nie reprezentujesz co najwyzej siebie nie jesteś pracownikiem tej firmy nie masz prawa mówic ze jesteś ich reprezentantem mozesz mówic wyłacznie jako ty jestes naganiaczem powiedzmy sobie wprost NAGANIACZEM mówienie wielkim głosem w imieniu wielkiej firmy jest smieszne sam tego nie widzisz ?
mnie nikt , nic nie moze ani kazać ani zakazac a juz tam mam , ajusci
Uważasz ze twoja firma jest najlepsza, jednocześnie boisz się krytyki. Jeśli dobrze zakładam firma znajdująca się na 4 miejscu pod względem rozwoju (nie wnikam skąd te dane) może przytoczyć takie argumenty, że nikt na tym forum nie będzie miał z nimi szans. Tylko gdzie te argumenty.
Nigdzie nie napisałem, że "MOJA" firma jest najlepsza... napisałem tylko, że mam ciekawą opcję (PROSTYMI, SKROMNYMI SŁOWAMI) - to Ty sobie coś ubzdurałeś... Nikogo nie czaruje, odzywa się ktoś do mnie. Otrzymuje informacje a co z tym sam zrobi to jego sprawa - więc skąd takie naskakiwanie na mnie. Jesteście nienormalni, czy ja komuś wciskam jakiś kit?? Mango Gdynia "Kup dwa noże w ciągu 15 minut a dostaniesz drugi komplet gratis??" ccccccc......... Zazdrość, zawiść i nienawiść (POLSKA!!!)
BloomTree, zajmij się swoim biznesem i nie strasz ludzi. Grupa inwestycyjna i reprezentowanie jej to inna sprawa, lekko mylisz pojęcia. Owszem nie jestem pracownikiem firmy z którą współpracujemy bo nie chce być niczyim pracownikiem. asgard, spójrz co tu sie dzieje... czy bym napisał więcej czy nie i tak został bym objechany przez egoistów którzy nie rozumieją, że można zarobić i są ludzie którzy nie mają żadnych planów na przyszłość. A tu odzywa się taki prezes, który ma pod sobą pracowników i pomiata mną tak jak nimi. Myślę, że warto podyskutować o waszym zachowaniu ;) Czy ktoś kto ma restaurację McDonald's jest właścicielem marki?? Czy ktoś kto ma salon z komputerami HP jest właścicielem całego przedsiębiorstwa?? Nie, on tylko korzysta z tego co firma mu dostarcza, ale posiada własną firmę... Mimo wszystko mówi klientom wielkim głosem, że komputery HP są najlepsze. Dajcie spokój, wiedziałem że znajdą sie tutaj ludzie którzy mają na wszystko argumenty.
ja ?
ja prezes ??? ahhah a z kont wiesz ? a , z profila .... napisałem ze prezes ................ ale qrna ochotniczej strazy pozarnej no bez jaj , nie myslałem ze ktoś to potraktuje inaczej jak żart żart , zgryw , smieszne , ha,ha HA tak miało być I TYLKO TAK no ale dobra , niech bedzie prezes ajusci
kolezko
ale jak sprzedajesz kompy HP to mozesz mówic ze są najlepsze ale nie mów ze pracujesz w Hjulecie i nie mów ze ich reprezentujesz łokej ? tak jak spzywczy który sprzedaje danonki i piwo zywiec nie jest REPREZENTANTEM tylko sprzedawcą i piwa i danonków łokej ?
Więc to Ty podajesz fikcyjne dane, a nie ja :D
bo Ty mnie nie zrozumiałeś, ja (tylko) reprezentuje (niemiecką)międzynarodową grupę inwestycyjną - a nie przedsiębiorstwo które narodziło się w stanach z którym współpracujemy w systemie, który narodził się w Niemczech... łokej... dobrze wiem, że jestem tylko małym człowieczkiem a nie właścicielem potężnego przedsiębiorstwa... łokej ? Access Marketing, zarabianie na sukcesie światowego koncernu... łokej ? Nie jest to najlepszy biznes na świecie, po prostu dla niektórych całkiem odpowiedni... każdy ma swoje miejsce
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Posiadam ciekawą, lukratywną koncepcję biznesową.": - Różne koncepcje - czy można zastrzec koncepcje? - kawa na wynos - dwie koncepcje - 10 arów terenu w atrakcyjnym miejscu ? i dwie koncepcje ? - Wspolpraca Biznesowa
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|