|
Posiadam dobre miejsce i lokal ponad 200m2 |
Posiadam dobre miejsce i lokal ponad 200m2
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam posiadam dobry lokal u siebie na podworku, 2 duze wyremontowane pomieszczenia razem ponad 150m2 i 2 mniejsze - razem stanowi to caly zaklad:) Kiedys rodzicie prowadzili tam szwalnie. Mieszkam w Tuszynie kolo Lodzi przy samej trasie miedzy Lodzia a Piotrkowem. Myslalem nad otworzeniem seilownii, fitness i jakiegos solarium - nie wiem czy to wypali ale w Tuszynie jest jedna silownia niestety sama silka i to nie za duza na bardzo starym sprzecie. Ewentualnie moze ktos ma jakies lepsze pomysly? Myslalem takze o wynajmie jako magazyn jako, ze mieszkam moze 1km od bazarow. Zapomnialem napisac w lokalu jest woda, prad, sila lazienka i ogrzewanie takze full na rozpoczecie dzialalnosci
Jesłi nie masz pomysłów to wynajmnij, wystarczy że dasz ogłoszenie z podaniem lokalizacji a bedziesz mieć troche ofert.
Wolalbym z czyms wystartowac. Mam dosyc pracowania dla kogos za niecale 2 tys:( O wynajmnie tez myslalem, ale nie wiem ile takie miejsce jest warte. Zaponialem tez dodac ze posiadam kupe maszyn do zakladu krawieckiego. Moze w tym kierunku i probowac cos szyc? A moze ktos ma jakas propozycje na wspolprace?
Jak masz odswiadczenie to bier sie za to. Ale ponoc na rynku pracy szwaczek rzadzi pracownik. Jeśli nadal chcesz to bierz przeszycia, czyli podwykonawstwo.
Obyś nie przeklinał dnia kiedy przeszdłes na swój rachunek ;)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Posiadam dobre miejsce i lokal ponad 200m2": - Posiadam lokal 200m2 - Lokal Do wynajęcia! Śląsk! Dobre miejsce! BIURO - Posiadam biuro 30m2 oraz 200m2 parkingu - Wlasny lokal 200m2 - dobre miejsce pod disco
• Strona 1 z 1
|
|