Witam Serdecznie interesuje mnie czy jest możliwość uzyskania dotacji , firma moja prosperuje na rynku od Września 2006 roku mianowicie ją staram się rozwijać ale brakuje mi środków na rozwinięcie mogę liczyć tylko na siebie a mam 22 lata także interesuje mnie cyz dostał bym dotacje bo to moja jedyna można powiedzieć deska ratunku , jestem Studentem Informatyki i ciężko tak od początku zacząć zainwestowałem swoje oszczędności które udało mi się zgromadzić ale to dalej zbyt mało i zastanawiam się czy jest sens dalej to utrzymywać co prawda mam dobre warunki do tego ale brakuje mi finasów na realizacje i tu sprawa się komplikuje i zastanawiam się czy po prostu nie zawiesić i wyjechać za granice jeśli można uzyskać jakieś pomocne rady prosił bym o pomoc pozdrawiam Zajmuje się Komputery Akcesoria Servis , Elektronika Servis , Samochdy osobowe-Ciężarowe Elektryka-Elektornika , Telefony Akcesoria Hurt-Detal,Montaż Anten Sat i Dekoderów Cyforwych i Analogowych oraz Anten Naziemnych , Alarmy Monitoring Domofony Zabezpieczenia , Nagłasnianie instytucji kosciołów , Montaż Car-Audio
CB Radio , Sprzedaż Pilotów ,ASK Sieci osiedlowe Witonet , Sklep Internetowy.