|
Posiadam Lokal 30m2 |
Posiadam Lokal 30m2
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam, posiadam lokal o pow. 30m2 na parterze z mozliwoscia rozbudowy o jedną kondygnację tez 30m2, nie wiem co mozna by otworzyc, jest to w małej miejscowosci (15-20tys ludnosci) lokal pozłozony jest nie daleko scisłego rynku ok 30-50m, myslałem np nad salonem fryzjerskim a np na pierwszej kondygnacji kosmetyczka z tym ze takie usługi w mojej moejscowosci sa swiadczone chyba w 5-7 pkt. myslałem rowniez tez nad ekskluzywnym sklepie odzieżowym z tym ze dla Pań po 40-tce ( jest tylko jeden), nic innego mi nie przychodzi do głowy, aktualnie prowadzę od 3 miesiecy sklep z car audio w innej miejscowosci ( ok 150tys mieszkańców) i jak rewelacji nie ma - zbyt duza konkurencja. Czekam na Wasze ciekawe propozycje i z góry dziękuj. Mój meil cb_centrum2008@wp.pl Pozdr Michał
jaka to miescina,,,,,mam pomysl ale to na privie
w takich miastach sprawdzają się solarium, mięsny lub monopolowy wszystko inne prędzej czy później pada.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Posiadam Lokal 30m2": - Posiadam 30m2 lokal w nowym największym w Warszawie centrum - Małopolska: Posiadam 30m2 wolnej przestrzeni - Posiadam biuro 30m2 oraz 200m2 parkingu - lokal 30m2 + 5000zł kapitału - Lokal 30m2 w POLO, co z tym zrobić?
• Strona 1 z 1
|
|