witam serdecznie,
posiadam niewielki kapitał ok. 50.000zł, niestety nie mam pomysłu na biznes działalność (przeglądając forum widzę, że nie brakuje tu ludzi zgryźliwych i uszczypliwych i mogę spodziewać się komentarzy "taką kasę to możesz sobie wsadzić w du...").
Szukam wspólnika z pomysłem na wspólną działalność. Nie oczekuję jakiś ogromnych zysków typu zwrot 100% po miesiącu itp. bo po prostu nie wierzę w takie "samograje". Jestem osobą pracowitą i nie boję się realnych wyzwań. Od razu zaznaczę, że e-biznes w stylu strony, portale itp. mnie nie interesują.
Trochę o sobie: jestem osobą w średnim wieku :) do dyspozycji "spółki" mogę oddać wkład finansowy 50.000zł plus samochód dostawczy Mercedes Vito. Wszystkich naciągaczy i Aniołkom Biznesu chciałbym zaznaczyć że oczekuję zabezpieczenia mojego kapitału i nie oddam komuś na słowo "proszę mi wierzyć jestem uczciwy", dlatego niech nie marnują swojego cennego czasu. Czym jestem zainteresowany ? jest kilka dziedzin np. produkcja, handel (z wyłączeniem domowo-biurowej akwizycji), może jakaś hodowla lub uprawa, sam nie wiem ale to już zostawiam osobom, które ewentualnie się odezwą. Wiem, wiem odezwą się głosy (życzliwych inaczej) że należy określić na czym się znam itp. i w tym miejscu przypominam, że każdy kiedyś się czegoś uczył (pomijając tych naprawdę życzliwych, Oni od zawsze byli naj...). Jak wspomniałem nie boję się pracy i wyzwań.
Ewentualne propozycje, proszę o kierowanie na priv.
Pozdrawiam, wszystkich zawodowych krytyków, którzy wszystko wiedzą lepiej i na pewno dadzą upust swojej zawiści, bo poza obecnością na tym forum cóż im maluczkim pozostało :)