|
Posiadam pare biznesplanów - strona 8 |
Posiadam pare biznesplanów
Biznes Forum ‹ Twoja firma ‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
witam potrzebuje bardzo pilnie biznes planu sklepu spozywczo przemyłowego,staram sie o dotacje z UP i jest to brama dla mnie i moich dzieci do nowego zycia
Wcale się nie dziwię. Takie rozdawnictwo zabiera sporo czasu. Jeśli ktoś jest zainteresowany podpowiem gdzie szukać biznes planów. Zainteresowanych zapraszam na prv.
dzień dobry, pilnie potrzebuję biznes plan malego biura partnersko-matrymonialnego, mój email piotr-korpysa@wp.pl
Witam!
Szukam biznesplanu sklepu z odzieżą outlet. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam
Witam!
potrzebuje biznes plan na dom weselny, gdzie mogę znaleźć informacje na ten temat i jak się do tego zabrać
BARDZO WAŻNE!!!
Szanowni Państwo! Drodzy Forumowicze! Drodzy Czytelnicy! Podkreślę jedną ważną rzecz: BIZNESPLAN to kwestia INDYWIDUALNA. Co z tego, że firma może być o tym samym rodzaju działalności, itp. skoro biznesplan i tak będzie zły! Biznesplan to plan Waszych biznesów i analiza sytuacji Państwa firmy. Biznesplan od kogoś i tak będzie miał wiele zmiennych, które u Państwa się różnią. W każdej firmie jest inny biznesplan i inna sytuacja! Ten sam punkt może jedynie zostać przy opisie produktu/usługi. Ale czy to problem opisać własny produkt lub usługę? Mają Państwo trzy możliwości: 1) Zlecić zrobienie biznesplanu profesjonalnej firmie. 2) Napisać biznesplan samemu. Wtedy bierze się książki lub jakieś opracowania do rąk i się czyta. Następnie się pisze biznesplan. 3) Jeżeli mają Państwo mało czasu (lub jakieś problemy) oferuję swoją pomoc na tym wątku: biznesplan-do-sprawdzenia-vt62198.html Jestem w stanie pomóc bezpłatnie przy biznesplanie praktycznie od początku pisania. Zamieszczam różne prawidłowe wzory biznesplanów, poprawiam błędy u innych (więc zachęcam do zapoznania się z błędami innych, aby samemu ich nie popełnić), odpowiadam również na wszelkie pojedyncze pytania, mam dodatkowo pewną wiedzę z zakresu dotacji. Dlaczego pomagam? Lubię to co robię i to na czym się znam. Pozdrawiam, gontkiewicz
bardzo prosze o biznes plan firmy sprzatajacej myjką parową , dziekuje bardzo pozdr
Witam potrzebuje wzór biznes planu na sklep spożywczo przemysłowy, który połączę ze sprzedażą internetową z dowozem. Dzięki pozdrawiam
witam
potrzebuje biznes planu firmy informatycznej nie moge puscic priva bo jestem nowy na tym forum mail w profilu dzieki z gory
maila w profilu nie ma.
aldaris(małpa)plusnet(kropka)pl
witajcie
chcę założyć działalność gospodarczą ale nie posiadam środków finans. więc postanowiłam starac się o dotacje, wiem że musze napisac w pierwszej kolejnosci biznes plan,ale nie wiem jak się do tego zabrać. jesli posiadacie wzory,bądź gotowe biznes plany sklepu z odzieżą (również z sukniami ślubnymi) to bardzo chętnie skorzystam,nie bedę spisywac wszystkiego dokładnie toćka w toćke ale będzie to dla mnie wzór. wzory bp prosze kierować na pv
Witamy Serdecznie,
Posiadamy Biznes Plany. Kontakt na Priv lub Gadu Gadu : 26162332 Z Pozdrowieniami, Investing Eu
Witam, jestem nowy,nie mogę wysyłać PW. Interesuje mnie Biznes Plan Przedsiębiorstwa. nr komunikatora GaduGadu:2424236 (niewidoczny) Pozdrawiam Tomek
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|