|
Posiadam pare biznesplanów - strona 2 |
Posiadam pare biznesplanówBiznes Forum ‹ Twoja firma ‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
napisz priva wraz z adresem mail i tematem biznesplanu
przepraszam,ze staje sie natretna,ale czy tomku_xx moglbys sie do mnie odezwac na prv i zostawic jakis inny kontakt,gdyz wysylalm do Ciebie wiadomosci,a Ty najprawdopodobniej ich nie otrzymujesz (z niewiadomej mi przyczyny).
otrzymałem już 2 priva i ponownie wysłałem biznesplany na Twój adres. Jeśli był on dobrze podany to w załącznikach powinnaś mieś dokumenty
jesli to nie pomorze to odezwij sie na gg który wysyłam Tobie w prywatnej wiadomości
Czy mógłbyś mi wysłać parę dobrych biznesplanów? Potrzebne mi są na lekcje a nauczyciel jest strasznie wymagający. Bardzo proszę. Podaje adres Natalcia991 konto na interii, nie mogłam wpisać całego bo nowi użytkownicy nie moga wstawiać linków. Proszę o kontakt
Mógłbym ale napisz mi wiadomość na privie z pełnym adresem mail
i z tematem biznesplanu
witam
czy moge prosic o pomoc?jestem tu pierwszy raz i za bardzo nie wiem jak co i w ogole..nie moge na prv poniewaz nie mam skypa:/ prosze o przeslanie mi pare biznes planow na maila: olkamrowa w WP.. interesuja mnie dokladniej: cafe internet fitnessclub kupno ziemi motel sklep firma transportowa siłownia z gory dziekuje serdecznie..
Witam Tomku XX
Mam proble, ponieważ moja analiza finansowa w biznes planie nie jest dość dobra abym mogła ją zaprezentować dlatego proszę Cię o przesłanie biznes planu najlepiej "na wczoraj" z dobrą analizą finansową, temat bez znaczenia katarzyna-leptuch - wirtualna polska
moge ale napisz na privie adres mail i wyśle Tobie biznesplany jakie mam i zobaczysz czy coś tam jest
witam
czy ma ktoś może jakis dobry biznesplan sprzedazy telefonów komórkowych, znalazłem tu jeden ale jest dla dużej firmy a moja bedzie 2 osobowa
temat uznaje za zamknięty nie wysyłam więcej biznesplanów
potrzebowałabym bardzo biznes planu więc jak by była taka możliwość to bardzo proszę. Np ten o fitness klubie i jeszcze jakiś żebym wiedziała o co w tym chodzi z góry bardzo dziękuję :* podaję adres jak bys był taki miły i mi go wysłał na gg 2484352
Witam wszystkich.
Potzrebowal bym bizes planu na produkcje brykietu opalowego. Dysponuje ktos takim?prosze o kontak ba priv.
Bardzo pinie potrzebuje biznesplanu siłowni. Gdyby pan mógł to będę wdzięczny
dobra dawaj maila na privie to wysle
Jeśli możesz Tomku wyślij mi na priv biznesplan sklepu. Z góry wielkie dzięki.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Posiadam pare biznesplanów - strona 2": - Mam parę biznesplanów. - SZTUKA PISANIA BIZNESPLANÓW - Otwarte Warsztaty Tworzenia Biznesplanów - bezpłatne - pare pytań - pare pytan
|
|