|
Posiadam pare biznesplanów - strona 11 |
Posiadam pare biznesplanówBiznes Forum ‹ Twoja firma ‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
Hej dotacje_brzeg to nie miejsce żeby o tym z Tobą rozmawiać więc powiem tylko że jakbyś byłeś studentem to powinieneś zrozumieć a jak nie to sorry raczej nas nigdy nie zrozumiesz więc Twój komentarz nie był na miejscu
oj.
ale napisałaś coś sama?
no jasne że piszę przecież nie siedzę z założonymi rękoma i nie czekam na cud a to że zwracam się z prośbą tu to tylko dlatego że pani doktor czepia się szczegółów. Dodatkowo neguje opracowane plany że operacyjny jest inwestycyjnym (choć zgodnie z jej wykładami w ogóle inwestycyjnego nie robimy) albo mamy opisać plan taktyczno-operacyjny tylko czym się różni od operacyjnego lub finansowego? Jak widać biznes plan jest bardzo łatwy ale nie na studiach!!
cuda się zdarzają. potem napiszesz jeszcze kilka podobnych biznes planów i będziesz "prawie" konkurencyjna wobec Nas :)
co studiujesz? biologię z elementami zarządzania?
Witam.
Zapłacę osobie, która zechce zrobić obliczenia do biznes planu. Nie wymagam profesjonalizmu a jedynie podstaw wiedzy, których mi brak. Biznes plan (który już mam) + obliczenia (chyba NPV i IRR) potrzebne mi są na zaliczenie z przedmiotu. Dobrze byłoby, aby do obliczeń dołożony był jakiś krótki komentarz, aby przy tablicy oprócz ich zaprezentowania, można było coś się odezwać. Reasumują potrzebuję minimum do zaliczenia. Pozdrawiam.
tez mam biznes plany mi sa niepotrzebne wie w razie czego wbijac...
Witam, jakie posiadasz biznes plany, byłabym zainteresowana, niestety nie mogę wejść na pw. Pilnie mi zależy.
Witam,
Kto mi pomoże, potrzebuje w celach edukacyjnych przykładowy wniosek o dofinasowanie projektu związanego z udziałem przedsiębiorców w targach i wystawach międzynarodowych. Za pomoc z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam
witam potrzebuje biznes palu o tematyce Wulkanizacja +warsztat samochodowy i autohandel, Proszę o pomoc
hej :) potrzebowałabym na wczoraj jakiś biznes plan firmy produkcyjno-usługowej błagam o pomoc bo ma oddać na zaliczenie sem a mam straszny kłopot z napisaniem :/
Ja mam też parę bp.
Jacek Walewski
Poszukuje biznesplanu do handlu obwożnego,czyli sprzedaz odziezy,obuwia na bazarach i w internecie Bardzo mi potrzebny zeby miec jakiś podgląd co i jak wpisac we wniosku. Moje gg: 7562017 Bede wdzieczny za pomoc
Też posiadam biznes plany oraz mogę wykonać na zlecenie.
jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt pw biuro nieruchomosci biuro projektowe cage internet farmaceutyka cafe internet fitnessclub kupno ziemi motel przedsiebiorstwo salon fryzjerski sklep spolka cywilna uslugi internetowe i informatyczne firma transportowa siłownia jak napisac biznesplan snajper asg-analiza runku itt[/quote]
Witam poszukuję pomocy do wniosku PO RYBY
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Posiadam pare biznesplanów - strona 11": - Mam parę biznesplanów. - SZTUKA PISANIA BIZNESPLANÓW - Otwarte Warsztaty Tworzenia Biznesplanów - bezpłatne - pare pytań - pare pytan
|
|