Witam
Wydaje mi sie ze mam super pomysł lecz niewiem w jaki sposób mozna by go realizaowac ...
pomysł jest bardzo prosty zarabiac na dotacjachz unii ... np byc posrednikiem ... lecz jak to ugryzc czy ktos ma pomysł?
Pozdrawiam
|
Pośrednik dotacji z Unii |
Pośrednik dotacji z Unii
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam
Wydaje mi sie ze mam super pomysł lecz niewiem w jaki sposób mozna by go realizaowac ... pomysł jest bardzo prosty zarabiac na dotacjachz unii ... np byc posrednikiem ... lecz jak to ugryzc czy ktos ma pomysł? Pozdrawiam
Pisze się "superpomysł"! Taki jest mój pomysł.
więc nikt nie posiada pomysłu na zarobienie ze srodków unijnych?
Witam,
najlepiej na dotacjach unijnych to zarabia Panstwo, bo tylko 20% srodkow trafia do koncowego wniskodawcy. reszte zbieraja urzedy na obsluge biurokratyczna :) Sprobuj moze od szkolen na ten temat (sa platne i bezplatne). Jak wysluchasz kilku szkolej to podziel sie na forum zebranymi informacjami, wtedy Ci powiemy czy to ma sens ;) Pozdrawiam Jerry PS: wielu jednak na tym poletku znalazlo miejsce. Np. w organizacji dotowanych przez unie szkolen. Ta dzialka wydaje sie najrozsadniejsza (z mojego punktu widzenie) i najlatwiejsza do ugryzienia.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pośrednik dotacji z Unii": - Pośrednik - Co to za pośrednik?? - Posrednik - Pośrednik. - posrednik
• Strona 1 z 1
|
|