|
Post jakich wiele |
Post jakich wiele
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich bardzo serdecznie,to moj pierwszy post. Szukam pomyslu na biznes, w zasadzie dla rodzicow,ale zamierzam od pazdziernika tego roku wrocic do pracy po urlopie wychowawczym. Sprawa wyglada tak: do tej pory mielismy 3 biura kredytowe w Łodzi( w jednym z nich ja pracowalam). Aktualnie zostalo jedno gdyz z powodu nierentownosci pozostale zamknelismy.I to rowniez nie przynosi juz zyskow. Kapital do zainwestowania to okolo 50 000 + staranie sie o dotacje na mnie gdyz nie mialam do tej pory dzialalnosci, bylam zatrudniona u rodzicow na umowe. Czy mozecie pomoc? Pozdrawiam Katarzyna
Ja też włąsnie zastanawiam się nad jakąś alternatywą dla biura kredytowego i nic sensownego nie przychodzi mi do głowy.
Trochę mało szczegółów, ale jeżeli nie ma dużej konkurencji to może pomyśl nad multiagencją ubezpieczeniową. Inną alternatywą może być biuro nieruchomości, biuro podróży lub jakiś sklep...
Na biuro nieruchomosci trzeba mieć licencje (lub zatrudnić kogoś z licencją co zapewne nie jest opłacalne) chyba że da sie to jakoś obejść.
Uwzględniam każde porady, prosze o wiecej bo naprawde sytuacja podbramkowa. Pieniążki topnieja a pomysłu brak. :-(((
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Post jakich wiele": - In Post - jak usunac post;) - Pierwszy post - Pierwszy post... - pierwszy post
• Strona 1 z 1
|
|