Jako osoba prywatna która zajmuję się wykonywaniem ;
-świec z parafiny(są to proste świece,figurki,postacie,zwierzęta,motywy roślinne i wiele innych)
-zaproszenia (ślubne,chrzest,bierzmowanie,urodziny,18-nastki,itp)
-księgi jako podziękowanie ( dla rodziców pary młodych,na ....lecie pożycia małżeńskiego itp)
-śmieszne rzeczy( wyroby na 18-nastki,wieczory panieńskie,urodziny, z drewna,dyplomy,poduszki itp)
- z drewna( mogę wykonać praktycznie wszystko z drewna sosnowego,bukowego,skrzyneczki,kuferki,lampki nocne małe,duże, toczenie w drewnie,ploter frezujący)
-wyplatanie ( jest to wyplatanie ze sznurka pakowego- papierowego,lub poliuratynowy, moge wykonać ;wazony,szkatułki,duże kosze,skrzynie,oraz jest możliwość wyplatania mebli pod specjalne zamówienia)
-odlewy gipsowe( obecnie mogę wykonać kamień elewacyjny tzw. łupek,posiadam kilkanaście wzorów kamienia,mogę odlewać płaskorzeźby,itp)
Ogólnie przyjmę zlecenia jako podwykonawca,nie posiadam firmy,ale można się dogadać np - umowa zlecenie.
Możliwość wykonywania zleceń zdalnie.
Jeśli szukasz osoby jako podwykonawca-napisz zapytanie czy jestem w stanie wyprodukować dany produkt,a z ceną na pewno się dogadamy.
Próbki moich prac mogę podesłać na e-maila
Im większe zamówienia tym cena korzystniejsza dla odbiorcy.
Szybka i fachowa obsługa czasowa- szybko realizowane zlecenia
Dziękuję i czekam na propozycje z całej Polski oraz poza granicami.
Grzegorz Jędrzejczyk
796-056-501