|
Poszukiwany statystyk - strona 2 |
Poszukiwany statystyk
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Praca
‹ Praca
Autor
Wiadomość
Jak to nie podał ceny? A ty sugerowałeś budżet? Bardzo to wszystko dziwne. Na jakiej ostatecznie kwocie się skończyło? W jakim czasie ma być to zadanie zrealizowane?
No nie podał ;-) Ale na szczęście już doszliśmy do porozumienia i umówiliśmy się na spotkanie. Rozmawialiśmy telefonicznie - to bardzo miła i przyjemna osoba, wygląda, że dodatkowo bardzo kompetentna. Zapowiada się miła współpraca. Ma studia kierunkowe i doświadczenie w tej dziedzinie. Wszystko powinno się zakończyć Ok, ale czy na pewno, to dam jeszcze znać za jakiś czas.
Dziwna transakcja ;-) Pokazał ci skan dokumentów potwierdzających te studia i doświadczenie? Ma ci to pokazać przy spotkaniu?
Bez przesady - jeśli pracuje w tym serwisie to chyba to sprawdzili prawda? Nie mam zamiaru wymagać od niego jakichkolwiek skanów. Spotkamy się na miejscu to mi wtedy pokaże potwierdzenie posiadanych kwalifikacji. Jeśli ich nie będzie posiadał, to nie będziemy również współpracować, ale w taka dziecinadę to ja nie wierzę. Jesteśmy umówieni na konkretny termin - poniedziałek i wtedy spiszemy jakąś umowę.
No w sumie to masz rację. On jest dla Ciebie. Z ciekawością będę czekała na rozwiązane sprawy - opisz w poniedziałek dokładnie jak to ostatecznie wyszło.
Tak jak myślałem i oczekiwałem - wszystko jest OK. Spisaliśmy odpowiednią umowę i mamy w zasadzie wszystko co nam potrzebne, by zacząć na poważnie działać. Rzeczywiście facet posiadał odpowiednie kwalifikacje i będzie dla nas pracował. Załatwiliśmy wszystko w godzinach porannych :D
Co do http://szukajeksperta.com/ - warto z tego korzystać. Faktycznie jest to rzetelne źródło specjalistów.
Czyli moja pomoc okazała się być jak najbardziej przydatna ;-) Bardzo cieszę się z tego faktu. Fajnie, że portal zadziałał tak jak powinien. Czyli mam potwierdzone źródło do szukania specjalistów.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Poszukiwany statystyk - strona 2": - Inwestor Poszukiwany. - poszukiwany pracownik - Inwestor poszukiwany - Progamista poszukiwany - php-owiec poszukiwany
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|