Witam serdecznie wszystkich odwiedzających ten post.
Posiadam sprawdzony kontakt do Firmy, która znajduje się w Chinach i zajmuje się tylko produkcją urządzeń typu:
Migomaty (wszystkie rodzaje), prostowniki rozruchowe, oraz wiele innego osprzętu.
Posiadam pełen cennik, oraz pełną ofertę producenta. Po wstępnych kalkulacjach i sprawdzeniu co aktualnie i za ile jest dostępne u konkurencji można naprawdę narzucić spore marże i bardzo dobrze zarobić. Prowadzę własną działalność gospodarczą i jestem płatnikiem VAT, posiadam numer eori i mam doświadczenie w importowaniu z krajów trzeciego świata. Z miłą chęcią podjął bym się importowania tych że produktów, lecz niestety nie mam wystarczającej zdolności finansowej, gdyż trzeba zamówić minimum 30szt/z jednego rodzaju towaru. Chciałbym ściągnąć do Polski minimalnie 10 rodzai towaru/z każdego po 30szt. Zapewne pomyślicie dlaczego nie ściągnę najpierw 30szt. jednego modelu. Nie ściągnę go dlatego ponieważ towar ten można ściągnąć tylko za pośrednictwem Frachtu Morskiego, gdzie czas dostawy oscyluje na poziomie 25-40 dni i właśnie dlatego chciałbym ściągnąć dużą ilość towaru jednocześnie.
Na wszystkie towary jest udzielana 12-sto miesięczna gwarancja i w razie jakiegokolwiek problemu ze sprzętem producent przesyła za pośrednictwem Frachtu Lotniczego niezbędne części zamienne. Nie ukrywam iż poszukuję inwestora, który zainwestował by w cały projekt.
Ja z miłą chęcią zajmę się pozyskiwanie klientów, założeniem i prowadzeniem sklepu internetowego, a gdy będzie odpowiedni zbyt na towar będzie można pomyśleć na otwarcie sklepu z owymi urządzeniami, lecz aż tak daleko w przyszłość nie będę wybiegał bo towar ten trzeba najpierw sprowadzić.
Jeśli jest ktokolwiek zainteresowany bardzo proszę o kontakt na PRIV, a przedstawię przykładowe ceny towaru po ocleniu i opodatkowaniu (dopuszczone do obrotu w Polsce).
Serdecznie zapraszam