Witam
Poszukuję wspólnika lub inwestora do rozpoczęcia (poszeżenia) produkcji ogrodzeń betonowych i kamienia dekoracyjnego
Jestem w posiadaniu zarówno placu jak i pomieszczeń produkcyjnych i magazynowych w bardzo dobrej lokalizacji a dokładniej Wola Dąbska przy trasie 479 , 10km od zbiornika Jeziorsko
Na obecną chwilę zajmuję się produkcją kamienia dekoracyjnego jak i dystrybycją ogrodzeń betonowych wstawianych do mnie przez producentów
Posiadam już kontakty związane zarówno z zaopatrzeniem w niezbędne produkty do produkcji ogrodzeń betonowych jak i odbiorców zarówno indywidualnych jak i hurtowych
Na odecną chwilę poszukuje osoby ktura jest w stanie wyposażyć zakład w niezbędne oprzyżadowanie to jest 2 stoły wibracyjne,ok 10szt form do ogrodzeń(mam kontakt z producentem ),wuzek widłowy lub koparko-ładowarke zwykły Ostrówek lub podobny moim zdaniem jest to lepsze rozwiązanie bo mogło by to stanowić dodatkowe żrudło dochodu,, auto ciężarowe i ok 10 000zł na rozpoczęcie produkcji
Koszt wyliczyłem na ok 60 000-70 000zł co nieoznacza że tyle jest potrzeba
Na obecną chwile na ten rok mam już zamówionych ok 600 przeseł na kwotę 78000zł są to przęsła liczone wraz z montażem nieuwzgledniam tu zamówień indywidualnych! czysty zysk to ok 35000zł jest to kwota minimalna po odliczeniu wszelkich kosztów termin realizacji tych zamówień to kwiecień 2012r ,kwotę tą można powiększyć o około 45% sprzedając nasz produkt a nie jak do tej pory sprzedawany produkt zakupiony u innych producentów szkoda oddawac zarobek innym tymbardziej że na samych montażach jest już dobry zarobek ,a ja mam w tym doswiadczenie i ludzi oraz sprzęt
Zainteresowanych prosze o kontakt pod num 607-699-908
Planowany czas rozpoczęcia produkcji to połowa marca wspólnik lub inwestor niczym nieryzykuję wszystkie maszyny będą stanowić jego wlasność reszta jest kwestją dogadania