Witam,
poszukuje towaru który mógłbym sprzedawać na allegro.
Proszę o kontakt priv
Pozdrawiam
|
Poszukje towau który mogę sprzedać na allegro |
Poszukje towau który mogę sprzedać na allegro
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Witam,
poszukuje towaru który mógłbym sprzedawać na allegro. Proszę o kontakt priv Pozdrawiam
Możesz np. sprzedawać książki drukowane ze Złotych Myśli, albo z innego programu partnerskiego jakiś towar. Musiałbyś popytać, które programy to umożliwiają. Nie tylko książki są do sprzedaży w programach partnerskich. Polecam porównywalkę programów partnerskich i wyszukanie, co które sprzedają. gdzie znajdziesz informacje, co i jak możesz sprzedawać. Np. komputerowiec daje Ci możliwość założenia własnego sklepu i sprzedaż komputerów - nie tylko. Nie wiem dokładnie, ale gdy się ma własny sklep, to można sprzedawać na alegro. Oczywiście warto się u właścicieli doinformować. Ja wiem tylko tyle, ile obserwuję (pewna jestem ze partnerzy złotych myśli sprzedają książki drukowane - ja nie sprzedaję) i mogę nie wiedzieć wszystkiego, chcę Cię tylko naprowadzić na poszukiwanie towarów. Nic z tego nie mam. No, gwoli prawdy miałabym jedynie ze Złotych Mysli dochód pasywny od Twojej sprzedaży, ale możesz pominąć mój link, jeśli z jakiegoś powodu nie życzysz mi tego bym miała :) Ja Tobie życzę byś znalazł coś, co Cię interesuje i byś dobrze zarabiał. Uwielbiam ludzi przedsiębiorczych, tym bardziej gdy widzę tę przedsiębiorczość u młodych ludzi. P O W O D Z E N I A życzę tak w wyborze, jak i w dochodach. Ale nie spiesz się w podejmowaniu decyzji, może ktoś da Ci tu coś znacznie lepszego. Fajnie byłoby, gdyby ktoś się wypowiedział na ten temat - ktoś kto wie więcej i lepiej zna zasady sprzedaży na allegro towarów z programów partnerskich.
Żeby powalczyc na allegro musisz kupować hurtem! i mówie tu o dużyyyych ilościach. Sam prowadze hurtownie i troszke sprzedaje na all. Wniosek jest jeden nie ma nigdzie tak tanio jak na allegro .Ale np ja ci moge zaproponować farby do brwi i rzęs
np takie w różnych kolorach http://allegro.pl/item442853673_refecto ... zarna.html zamowisz u mnie 1000szt dostaniesz po 10zł brutto zamówisz 10 tyś sztu dostaniesz po 8 zł GG 7432646 i mówie serio i nie daje na kredyt!
Handel w internecie to bardzo specyficzny sposób zarobkowania pieniędzy. Marże są znikome a obrót często gorszy niż w sklepach tradycyjnych. Jeżeli chcesz czymkolwiek handlować na allegro albo ogólnie w internecie to musisz znaleźć to w kapitalnej cenie. Ja zaopatruję się u producentów i, i tak często spotykam się z takimi samymi produktami jak moje poniżej moich kosztów zakupu. Swego czasu pracowałem dla sporej firmy handlującej RTV/AGD (robiła obrót na 500 milionów rocznie), która zaopatrywała się bezpośrednio u producentów i ich oficjalnych dystrybutorów. Towar zamawiali całymi tirami a i tak nie mogli konkurować ze sprzedawcami z allegro. To jest właśnie specyfika tej branży. Musisz znaleźć dobre źródło na jeden produkt bądź jakąś markę i dopiero wtedy bierz się za handel na allegro. W innym przypadku sugeruję handel tradycyjny.
albo miec towar, ktorego nikt w PL nie ma :)
jesli dalej szukasz mam kilka rzeczy ktore moga Cie zainteresowac, zostaw wiadomosc na GG a ja sie odezwe jak tylko bede mogl
pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Poszukje towau który mogę sprzedać na allegro": - Szukam towaru który moge sprzedać w Holandii - Szukam towaru który mogę sprzedac w Holandii - Towar, który mógłbym sprzedać na allegro - Nie moge czegoś sprzedać ale mogę dać to gratis? - Szukam towaru w Niemczech,ktory mozna by sprzedac w Polsce.
• Strona 1 z 1
|
|