|
Poszukuje 35.000 na 3-miesiące oddaje 50.000 |
Poszukuje 35.000 na 3-miesiące oddaje 50.000
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Poszukuje 35.000 złotych na trzy miesiące i oddaje 50.000 . Prosze o kontakt . Banki mi odmówiły. Pożyczka tylko od osób - firm prywatnych
jakie zabezpieczenie ?
Mam dwa samochody i weksel ewentualnie. Nie wiem za bardzo bo pierwszy raz jestem w sytuacji takiej. Pieniądze potrzebuje na realizacje zamówienia . Za towar bede mial zaplacone w ciągu 10 dni . i poporostu chce to obrócic w kolejne zamówienia. Obracając tą gotówką plus tą co mam zarabiam w miesiącu 15.000 euro dlatego stac mnie na zapłacenie wysokiej prowizji.W tej chwili realizuje juz zamówienia ale rosną z tygodnia na tydzień i potrzebuje dlatego na zwiekszenie dostaw
Zaczęły już działać pierwsze internetowe serwisy pożyczkowe. Pożyczka jest droższa niż banku, ale jest znacznie tańsza niż w PROVIDENT. Zdarzają się pożyczki tańsze niż banku. Zajrzyj na monetto.pl i odezwij się na BiznesForum jak oceniasz monetto.
Witam, proszę o podanie na priva jakie to są samochody, roczniki, itp, co prawda ja najchętniej pożyczam pod zastaw nieruchomości ale mogę przemyśleć sprawę. Mam nadzieję, że samochody nie są w leasingu ani w kredycie.
Ogłoszenie jest już nieaktualne
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Poszukuje 35.000 na 3-miesiące oddaje 50.000": - Potrzebuje 25 000 zlotych . Oddaje z procentem - Szukam inwestora 120 tys po roku oddaje 240 tys zł - POTRZEBNE 5000ZŁ. ODDAJĘ 8000ZŁ. - W jaki sposób oddaje się pieniądze UP jeżeli rezygnuje z dg? - L4 3 miesiące
• Strona 1 z 1
|
|