Witam Mirku mogę Ci podpowiedzieć jak można być laikiem i zarabiać niezłe pieniądze na forex ,jak masz do czynienia z platformą brokerską ze Szwajcarii to naprawdę nic nie musisz robić a procencik niezły 10%-21% dostaniesz.
Mój kontakt gg.8480799
|
Poszukuje chętnych do gry w Cashflow - strona 3 |
Poszukuje chętnych do gry w Cashflow
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam Mirku mogę Ci podpowiedzieć jak można być laikiem i zarabiać niezłe pieniądze na forex ,jak masz do czynienia z platformą brokerską ze Szwajcarii to naprawdę nic nie musisz robić a procencik niezły 10%-21% dostaniesz.
Mój kontakt gg.8480799
Witam. Widzę że chociaż jedna racjonalna wypowiedź na temat forex. Jesteś jedną z nielicznych osób, które gwarantują 10-21% a nie 900% na dzień ;p. Widzę że mogę z Tobą troche podyskutować. Mój nr 7725750. Zaakceptój mnie jeśli sie odezwę. Pozdrawiam :)
Witam,
I jak udało Ci się zacząć ? trafić na jakieś ciekawe informacje bądz porady które okazały się pomocne w rozpoczęciu inwestycji ? Sam chciałbym zacząć i dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat więc jeśli możesz coś na ten temat powiedzieć to będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam Marek
Jak mi się udało trafić? To chyba przez to że nie na widzę starych metod zarabiania i zawsze szukam czegoś nowego, teraz idę w technologię (trochę zabawy ale fajne i dochodowe). Ale lektur forexA jest masa w necie.
Pozdrawiam wszystkich zmagających sie na rynku Forex. Inwestuje na tym rynku od dwóch lat i uważam, że najważniejsze jest doświadczenie, wyczucie, znajomoś rynku i cierpliwośc... Bo o cierpliwośc tutaj chodzi. Minimalna wpłata moim zdaniem to 10000PLN i inwestowanie 0.2-0.3 lota. Ustawiajcie zlecenia obronne, akceptujcie straty, nie liczcie na odwrócenie rynku w Waszą stronę.
Nie wchodzcie w rynek w momencie podawania danych makro (przykład dzisiaj EURUSD - niespodziewane umocnienie dolara po słabych danych z USA i podwyższeniu stóp w Eurolandzie o25pb). Nie zadowalajcie się małym zyskiem, ponieważ nie zarobicie na straty. Musicie byc wypoczęci, wyspani i wyluzowani, nie wpłacajcie pieniędzy których strata oznacza problemy finansowe (chodzi szczególnie o pierwszą wpłate). Starajcie się wytrzymac i realizujcie zyski minimium ok. 100 pipsów. Grajcie z trendem!!!!! (EURUSD!!!). Przykładowo wystarczyło kupic EURUSD w czerwcu 2007r. Polecam EURJPY duża zmiennośc, wyrazny trend. Strategia na EURJPY: sprzedaż w okolicach 168-169. Cel to 166 a wdalszej perspektywie 164-162. Nigdzie nie zarobicie tylo co tutaj!!!! Powodzenia.
a na jakiej platformie kolega gra ? bo szukam
Witam
Nawet nie wiedzialem, ze ktos w kraju moze zajmowac forexem !? . Zajmujac sie tym juz chyba od dobrych 9 lat, moge stwierdzic, ze jest to jedna z najbardziej ciekawych dziedzin zarabiania, lecz wymaga min. kilku lat doswiadczenia na demo account. Po plecach sa bici najpierw ci co wchodza z roznymi automatami do gry na platformie mt4 (EA) , liczac na szybkie zyski. Forex jest dla ludzi opanowanych i absolutnie nie polecam tego osobom nerwowym. Za forex moze sie zabrac osoba, ktora w kazdym z 12 miesiecy wyjdzie na plus na demo, wowczas stanie sie profesionalnym "currency trader", po czym moze w niektorych bankach amerykanskich na podstawie statementow uzyskac odpowiedni kredyt. Osobiscie posiadam konta w interbankfx, i raczej nie moge narzekac na ich serwis. Ktos kto szuka szczescia na forexowych forach dyskusyjnych odnoscie strategii, traci czas i cofa sie we wlasnych poczynaniach. Wzor matematyczny na forex jest oczywiscie bardzo prosty, mianowicie; miejsce, czas, ryzyko, wspolczynnik zyskow i strat = profit. Pozdr,
Gra ktoś w ogóle tu na forex
ja na demie:)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Poszukuje chętnych do gry w Cashflow - strona 3": - POSZUKUJĘ OSÓB CHĘTNYCH DO WSPÓŁPRACY - Poszukuje osób chętnych do współpracy - POLSKA-BELGIA POSZUKUJE CHETNYCH - Poszukuje Rodakow za granica chetnych do wspolpracy - Poszukuje chetnych do importu wyrobow wiklinowych
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|