|
Poszukuje chętnych do gry w Cashflow |
Poszukuje chętnych do gry w Cashflow
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Siemka. Gra moze ktos z was na rynku forex??
czy ktos bylby na tyle uprzejmy i wyjasnil mi co to jest rynek forex?;]
Witam,
mój post skierowany jest głównie do osób które słyszały już o Cashflow i chcą w niązagrać prosze o kontakt na forum lub pw. Dodam tylko jeszcze że mam już swoja gre i poszukuje chętnych. Pozdrawiam, Pete.
Co to jest??
gra w swojej budowie podobna jest do gry monopol z tym ze na tej grze sa dwa tory szybki tor i wyscig szczurów losujesz zawod wcielasz sie w zycie np. prawnika i prubujesz zbudowac przychod pasywny bardzo pouczajaca i wciagajaca gra zachecam wszystkich pozdrawiam;
Pete.
A gdzie można taką grę dostać i jak ona się dokładnie nazywa.
Pozdrowienia dla wszystkich
bylbym chetny ;) a mozna ja gdzies nabyc :?:
Jestem chetny. Mieszkam w Solcu Kujawskim
Ja widze tutaj podstawowy problem miejsce spotkania. Pozatym tez bym zagrał :)
Allegro.pl Cashflow - bardziej dla dzieci ale od tej mozna zacząć Cashflow 101 - dla dorosłych Cashflow 202 - dla zaawansowanych Ostrzegam, że sa bardzo drogie ps. można by zrobić elektroniczną wersje, w Polsce jest przecież wielu ekspertów dla których stworzenie takiej gry to była by błachostka. Oczywiście pojawia się znów problem, legalność takiej elektronicznej gry.
Jeżeli posiadasz wersję elektoroniczną gry - to wpisuję się na listę!
https://secure.richdad.com/product.asp?ID=E102
Jesli jest tu ktos z Wroclawia lub okolic i posiada gre casflow, to chetnie bym zagral.
Tez jestem z solca:P pozdrawiam:))
Też chętnie bym w nią zagrał, jestem z Krakowa,
Pozdrawiam
W warszawie gdzieś w okolicy Rakowieckiej słyszałem że ktoś gra w Cashflow. Poza tym są kluby cashflow poszukajcie w necie może i w waszych miastach jest coś takiego.
Czy ktoś z Was gra na rynku walutowym?
Ja na razie założyłem fikcyjne konto i bywa różnie. W najlepszym wypadku miałem wynik w miesiąc z 10 000 pln - 140 000 pln, w najgorszym wypadku (przez jeden głupi bład początkującego) ze 140 000 pln w dwa tydzień 1000 pln. Ryzyko ogromne, ale mnie to pociąga.
Sprawdź również podobne tematy:
- POSZUKUJĘ OSÓB CHĘTNYCH DO WSPÓŁPRACY
- Poszukuje osób chętnych do współpracy - POLSKA-BELGIA POSZUKUJE CHETNYCH - Poszukuje Chętnych do skupu Kory Dębowej - Poszukuje chętnych do współpracy- bez wkładu finansowego ! - Palarnia kawy poszukuje chętnych do współpracy - Poszukuje chetnych do importu wyrobow wiklinowych - Poszukuje salonów ślubnych chętnych do współpracy. - Import samochodow z UK - poszukuje chetnych do wspolpracy Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|