Witam,
mój post skierowany jest głównie do osób które słyszały już o Cashflow i chcą w niązagrać prosze o kontakt na forum lub pw.
Dodam tylko jeszcze że mam już swoja gre i poszukuje chętnych.
Pozdrawiam,
Pete.
|
Poszukuje chętnych do gry w Cashflow |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam,
mój post skierowany jest głównie do osób które słyszały już o Cashflow i chcą w niązagrać prosze o kontakt na forum lub pw. Dodam tylko jeszcze że mam już swoja gre i poszukuje chętnych. Pozdrawiam, Pete.
Co to jest??
gra w swojej budowie podobna jest do gry monopol z tym ze na tej grze sa dwa tory szybki tor i wyscig szczurów losujesz zawod wcielasz sie w zycie np. prawnika i prubujesz zbudowac przychod pasywny bardzo pouczajaca i wciagajaca gra zachecam wszystkich pozdrawiam;
Pete.
A gdzie można taką grę dostać i jak ona się dokładnie nazywa.
Pozdrowienia dla wszystkich
bylbym chetny ;) a mozna ja gdzies nabyc :?:
Jestem chetny. Mieszkam w Solcu Kujawskim
Ja widze tutaj podstawowy problem miejsce spotkania. Pozatym tez bym zagrał :)
Allegro.pl Cashflow - bardziej dla dzieci ale od tej mozna zacząć Cashflow 101 - dla dorosłych Cashflow 202 - dla zaawansowanych Ostrzegam, że sa bardzo drogie ps. można by zrobić elektroniczną wersje, w Polsce jest przecież wielu ekspertów dla których stworzenie takiej gry to była by błachostka. Oczywiście pojawia się znów problem, legalność takiej elektronicznej gry.
Jeżeli posiadasz wersję elektoroniczną gry - to wpisuję się na listę!
https://secure.richdad.com/product.asp?ID=E102
Jesli jest tu ktos z Wroclawia lub okolic i posiada gre casflow, to chetnie bym zagral.
Tez jestem z solca:P pozdrawiam:))
Też chętnie bym w nią zagrał, jestem z Krakowa,
Pozdrawiam
W warszawie gdzieś w okolicy Rakowieckiej słyszałem że ktoś gra w Cashflow. Poza tym są kluby cashflow poszukajcie w necie może i w waszych miastach jest coś takiego.
jestem z Żor, woj. Śląskie, jak ktoś mieszka blisko to prosze o kontakt :)
Pete z jakiego miasta jestes?
No proszę, tutaj to widać prawdziwy biznes Produkt, jakim jest gra „Cashflow” – czyli marzenia niespełnionych finansistów ( PS. Ja do nich też należę, także proszę się nie obrażać;) zostaje rozreklamowana w najbardziej dogodnym środowisku potencjalnych klientów, czyli na biznesforum. Cudowna strategia.
Plan strategii: 1. Mamy sprzedać towar, jakim jest gra dot. biznesu. 2. Najpierw wyszukujemy forum, które dotyczy naszego produktu. W tym, wypadku np. biznesforum, lub inne forum gdzie 50% uczestników to ludzie nie biznesu, tylko marzyciele, którzy chcą coś otworzyć, pragną szybko się dorobić i szukają (np. tutaj na forum) informacji, które odmienią ich życie. 3. logujemy się na forum 4. uczestniczymy w rozmowach, opisujemy grę, jej możliwości, stwarzamy unikatową atmosferę , w której biznesmen marzyciel stwierdza, że ta właśnie gra jest mu niezbędna do tego aby w przyszłości być prawdziwym rekinem / nakręcamy koniunkturę 5. nasz kolega, lub koledzy dodatkowo logują się na forum i jeszcze bardziej podsycają ogień. Pytają się gdzie taką wspaniałą grę można kupić, jak ją zdobyć. Przypadkowo nasz kolega podaje, że na allegro jakiś gościu sprzedaje, albo mówi, że ostatnio ją kupił jest bardzo zadowolony i podaje nasze namiary. 6. no i już mamy mały biznesik hhiihhi pozdrawiam
|
|