Poszukuję dostawców i producentów odzieży damskiej tylko konkretne oferty posiadam sklepy jestem w trakcie przebranżawiania się
Pozdrawiam
|
Poszukuję dostawców i producentów odzieży damskiej |
Poszukuję dostawców i producentów odzieży damskiej
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Szukam dostawcy towaru
Autor
Wiadomość
Poszukuję dostawców i producentów odzieży damskiej tylko konkretne oferty posiadam sklepy jestem w trakcie przebranżawiania się
Pozdrawiam
Witam. Jestem bezpośrednim przedstawicielem producenta konfekcji damskiej. Wysoka jakość , ceny hurtowe producenta, ciągłość produkcji. Jeżeli jest Pan zainteresowany współpracą proszę o kontakt, chętnie przyjadę i zapoznam z ofertą. Niestety nie prowadzę sprzedaży komisowej! Pozdrawiam.
mam ,mase ciekawych produktow czesc zupelnie nowa i szansa na nisze rynkowa.
Kawa zielona na schudniecie bielizna wyszczuplajaca, i wiele innych calkapeter@gmail.com
jestem oficjalnym dystrybutorem w Polsce 3 marek - głównie bawełna - szukam sklepów do współpracy - szczegóły telefonicznie 601572172
witam
mam ciekawa oferte odziezy damskiej i nie tylko zainteresowanym wysle zdjecia i ceny towaru
Chcialabym zachęcić państwa do wspolpracy z angielskim producentem
odzieży damskiej(H.RICH TEXTILIES LTD.) Firma istnieje na rynku od około 30 lat.Różnorodność, dobry gatunek,przystępna cena . Współpracuje między innymi z takimi sklepami jak TOP SHOP,MARK ONE,TK MAXX,RIVER ISLAND,NEW LOOK,oraz mnóstwem butików.Jeśli są panstwo zainteresowani proszę o kontakt.Iwona Pepera tel. kom.0044 7900311727 .Zapraszam do wspołpracy.
czy sprzedajecie bielizne
Nasza firma działa na rynku od 20lat. Oferujemy odzież damską- bluzki, garsonki, żakiety z tkanin importowanych- różne fasony oraz możliwość szycia na zamówienie. Zapraszamy do współpracy odbiorców hurtowych, sklepy
Kontakt -696251894
Jesteśmy profesjonalną firmą specjalizująca się w imporcie odzieży damskiej (tuniki, bluzki, sukienki) Współpracujemy z wieloma producentami odzieży.
Importujemy tylko najnowsze kolekcje. proszę pisać na gg: 33241457
Witam serdecznie, nazywam się Łukasz Bajsarowicz i reprezentuję firmę BlackWeb Polska. Nasza firma oferuje hurtową dostawę odzieży męskiej, damskiej i dziecięcej znanych marek jak ADIDAS, NIKE, LACOSTE i innych. Odzież pochodzi z magazynów OTTO.de - są to ubrania zupełnie nowe pochodzące z końcówek kolekcji oraz obrotu hurtowego. W przypadku max 7% odzieży mogą być to zwroty katalogowe (zwroty pochodzące od klientów ze względu na nieodpowiedni rozmiar, zabrudzenie na odzieży czy niewielki defekt fabryczny). Jeżeli byliby Państwo jeszcze zainteresowani - chętnie udzielę informacji telefonicznie. Proszę o podanie numeru telefonu w PW, a zadzwonię w wygodnym dla Państwa czasie i przedstawię / ustalę szczegóły.
Witam
Jesteśmy polskim producentem modnej damskiej odzieży. Nie posiadamy stoiska w popularnym Ptaku, Głuchowie czy też Tuszynie przez co nie posiadamy statusu mody bazarowej. Produkujemy krótkie serie a nasza oferta cały czas ulega zmianie w oparciu o aktualnie obowiązujące trendy. Zapraszam do kontaktu. Proszę wysłać mi e-maila na PW lub smsem a wyślę folder z aktualną naszą ofertą. Pozdrawiam Dąbrowska Iwona "IVETA" tel. 693 11 11 76
a ja wyprzedaję hurtownie i mam w sprzedaży bluzeczki damskie na ramiączkach i z krótkim rękawem ( zwykłe bawełniane) w cenie 3 zł za sztukę. Towar jest w pierwszym gatunku . Prócz bluzek zostały mi jeszcze spodnie damskie jeansowe( zwykłe czarne) w cenie 8 zł ( spodni zostało mi około 500 sztuk ) . W razie zainteresowania proszę o kontakt 796 999 811 Pozdrawiam :)
wszystkim producentom bądź hurtownikom polecam stronę internetową fashioncentrum.net (jestem nowym użytkownikiem więć nie mogę podać pełnego adresu ale standardowo przed tym w-w-w;) jest to platforma handlowa, która łączy właśnie producentów i hurtowników z detalistami. Zarejestrowani są już na niej użytkownicy z 50 krajów, więc potencjał pozyskania klienta jest ogromny. A użytkowanie jej testowe (3 miesiące) jest całkowicie za darmo, a po upływie tego czasu nie ma przymusu pozostania na niej...w każdej chwili można skasować konto bez żadnych konsekwencji;) Naprawdę polecam!
Posiadam kapelusze damskie, mlodzierzowe i dla starszych osob w ilosci okol 2 tys sztuk. Cena 8 zl za sztuke.Duzo rodzajow
Witam
Jesteśmy producentem odzieży damskiej: sukienki, żakiety, spodnie, tuniki, bluzki, płaszcze, itp. Odzież dla kobiety do biura, na wieczorowe wyjście, na każdy dzień. Zainteresowanym wyślę zdjęcia przekrojowe z naszej produkcji. Szukam odbiorcy - sklepy - na południu Polski (dolnośląskie, opolskie, śląskie, małopolskie, kieleckie, lubelskie) oraz odbiorców na Słowacji i w Czechach (hurtownie/sklepy). Kontakt: Beata Michalak 790 677 033, ZAPRASZAM :) Beata
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Poszukuję dostawców i producentów odzieży damskiej": - Poszukuje Dostawców i producentów odzieży Damskiej - Dostawców,producentów odzieży damskiej - Poszukuję dostawców odzieży XXL damskiej - POSZUKUJĘ DOSTAWCÓW ODZIEŻY DAMSKIEJ - poszukuję dostawców taniej nowej odzieży damskiej
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|