|
Poszukuję dostawcy |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Poszukujemy dostawców tanich produktów (do 5, 6 PLN). Głównie odzież, torby, plecaki, zegarki, akces. do tel. GSM. Ewentualnie inne propozycje. Prowadzimy sprzedaż detaliczną na terenie Niemiec. Kontakt 0049 151 169 38 327.
Witam, posiadam paski damskie -najnowsza stylistyka-ekoskóra- cena 6zł netto. Zapraszam do współpracy.
Witam
nie łatwiej znaleźć coś w Niemczech? np. osma-werm com Pozdrawiam
Witam Serdecznie
W swojej ofercie posiadam obecnie chustki Du-Rag w kolorach czarnym i białym w bardzo konkurencyjnych cenach. Interesuje mnie eksport, nawiązanie stałej współpracy z odbiorcą towaru. Jeżeli są Państwo zainteresowani to prosze o kontakt pod numerem telefonu: 889603397 lub przez email: adrian_szczepina@wp.pl Serdecznie Pozdrawiam Adrian Szczepina
Witam. Mogę zaproponować kubki porcelanowe, ich cena zmieści się w 6 zł. za szt. Jeżeli moja propozycja się spodoba to proszę o kontakt mailowy z informacją jakie ilości wchodzą w grę w skali miesiąca a ja ze swej strony prześlę przykładowe zdjęcia. Pozdrawiam Szymon
Producent ma do zaoferowania stok:
- odzieży dziecięcej z ub. sezonu w rozmiarach 56-146 cm. Ilość 4500 szt. Cena 7 zł/szt. - bielizny damskiej i męskiej. Cena 2-4 zł/szt. Jeżeli jest Pan zainteresowany, prosze o kontakt na priv. Pozdrawiam.
|
|