|
Poszukuję dostawcy |
Poszukuję dostawcy
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Poszukujemy dostawców tanich produktów (do 5, 6 PLN). Głównie odzież, torby, plecaki, zegarki, akces. do tel. GSM. Ewentualnie inne propozycje. Prowadzimy sprzedaż detaliczną na terenie Niemiec. Kontakt 0049 151 169 38 327.
Witam, posiadam paski damskie -najnowsza stylistyka-ekoskóra- cena 6zł netto. Zapraszam do współpracy.
Witam
nie łatwiej znaleźć coś w Niemczech? np. osma-werm com Pozdrawiam
Witam Serdecznie
W swojej ofercie posiadam obecnie chustki Du-Rag w kolorach czarnym i białym w bardzo konkurencyjnych cenach. Interesuje mnie eksport, nawiązanie stałej współpracy z odbiorcą towaru. Jeżeli są Państwo zainteresowani to prosze o kontakt pod numerem telefonu: 889603397 lub przez email: adrian_szczepina@wp.pl Serdecznie Pozdrawiam Adrian Szczepina
Witam. Mogę zaproponować kubki porcelanowe, ich cena zmieści się w 6 zł. za szt. Jeżeli moja propozycja się spodoba to proszę o kontakt mailowy z informacją jakie ilości wchodzą w grę w skali miesiąca a ja ze swej strony prześlę przykładowe zdjęcia. Pozdrawiam Szymon
Producent ma do zaoferowania stok:
- odzieży dziecięcej z ub. sezonu w rozmiarach 56-146 cm. Ilość 4500 szt. Cena 7 zł/szt. - bielizny damskiej i męskiej. Cena 2-4 zł/szt. Jeżeli jest Pan zainteresowany, prosze o kontakt na priv. Pozdrawiam.
można wiedzieć jaka to bielizna
Moge zaoferowac stringi damskie koronka, satyna oraz perfumy 50ml i 100ml w atrakcyjnych cenach. Jezeli jestes zainteresowany to pisz na PW lub kontakt@ehandel24.pl
Witam,
Mamy do zaoferowania m.in. plecaki Chiemsee, szczoteczki z płynną pastą Click'n'Clin. Proszę o kontakt w sprawie szczegółów.
prosze o maila do osoby zainteresowanej rzeczami do 6 zl na export
Mam do sprzedaży markową odzież z USA, jakość oraz pochodzenie sygnowane certyfikatem.(różne firmy) zapraszam do wspópracy. Może dystrybucja na terenie niemiec? gg12662773 prawnik34@vp.pl
Poszukuje dostawcow tanniej bizuterii sztucznej oraz galanterii skoro podobnej - paski damskie, meskie oraz torebki. Telefon kontaktowy 781087986
Witam , mam do zaoferowania paski damskie skóropodobne w cenie 2,00 i 2,50 oraz biżuterię damską od 2,00 do 3,50
kontakt tel. 509-015-755 w godz od 8,00 do 18,00
mam duz i bardzo duze ilosci towaru prosto ood producenta
buty skora juz of 2.$ skora ekologiczna za 1 do 2$ paski torby spodnie jeansy koszulki i mase innych rzeczy i nie sa bron boze buble sa naprawde dobrej jaksoci. Ilosci tylko hurtowe, kontener lub wjecej Peter Calkapeter@gmail.com http://viewmorepics.myspace.com/index.
witam mam do zaoferowania bizuterie,
jestem producentem w cenach hurtowych bizuteria nawet od 0,50 gr kolczyki szklane pekate z elementami srebrzonymi... posiadam korale, klipsy, kolczyki, bransoletki, zawieszki do lacuszkow, komplety prosze o kontakt: blaskczarstyl@gmail.com
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|