|
Poszukuję firmy/osoby pomagającęj w otrzymaniu dotacji |
Poszukuję firmy/osoby pomagającęj w otrzymaniu dotacji
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Witam, jestem nowy, chcę otrzymać dotację na otwarcie działalności, nie mam niestety czasu na szukanie co i jak krok po kroku wypełniać w urzędach itd. Poszukuję firmy bądź osoby specjalizującej się w pozyskiwaniu dotacji SKUTECZNIE. Proszę o kontakt na PW oraz tam wyjaśnię jaka to działalność i czy dotacja przysługuje. Oczywiście także czekam na koszty takiej pomocy. Pozdrawiam bardzo serdecznie.
Dołącza sie do wątku.Proszę o wysłanie ofert na mail: mail1517@gmail.com
Konkurs ofert na dotację na rozpoczęcie działalności? Do czego to doszło.. ;-)
Nie żaden konkurs, nie chcę eksperymentować dlatego chcę powierzyć to specjalistom.
Bardzo rozsądnie.
A mój post odnosił się do drugiego kolegi ;-)
Ale dziwne, nikt się jeszcze nie odezwał.
Mnie to wcale nie dziwi :-)
Mógłbyś rozwinąć ? Tyle roboty jest z tym ? Czy nikt się tym nie zajmuje ? Czy te firmy/osoby są zawalone takimi sprawami ?
Mało profesjonalistów mamy :)
niesądze, ja bym raczej obstawiał, że sporo roboty mają.
Łakomy kąsek to inwestycja z innowacyjną technologią i to jeszcze w ochronie środowiska na kilka/kilkanaście milionów. O taki wniosek to wszyscy będą walczyć :-)
Nie widzę w tym nic dziwnego:).
A zgłosił się ktoś? :-)
Ja jednak sądzę, że jest mało specjalistów! Chodzi mi o specjalistów, nie osoby zajmujące się z racji tego, że mają takowy wpis PKD :D
Ja jednak sądzę, że jest mało specjalistów! Chodzi mi o specjalistów, nie osoby zajmujące się z racji tego, że mają takowy wpis PKD :D
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Poszukuję firmy/osoby pomagającęj w otrzymaniu dotacji": - szukam osoby ktora pomoze w otrzymaniu dotacji - Rok czasu po otrzymaniu dotacji... - Poszukuję firmy do pozystania DOTACJI - poszukuję firmy, osoby - poszukuje osoby lub firmy chętnej do współpracy
• Strona 1 z 1
|
|