|
Poszukuję firmy, producentów z Chin |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie !! Poszukuję firmy, impoterów, producentów z Chin, które zajmują się wytwarzaniem pucharów, statuetek, medali ( imitacje) - które można wręczać uczniom, zawodnikom za osiagane wyniki. Podjąłem poszukiwania tych artykułów w internecie - ceny są dość wysokie. Mam porównanie z firmą w moim miejscu zamieszkania , która sprzedaje detalicznie te produkty. Polscy producenci też nie są zbyt atrakcyjni cenowo. Wielkie dzięki za pomoc . Pozdrawiam.
Czesc, mozesz powiedziec jakich tych statuetek, pucharow szukasz? Z jakiego materialu maja one byc wykonane, jakie ilosci, itd. narazie
Witam. Te puchary wykonane są z tworzywa ( nazwy fachowej niestety nie znam). Interesują mnie przede wszystkim medale ( z metali). Co do ilości??? Na początek towaru za 2 - 3 tysiące... Zdaje sobie sprawę, że to nie dużo.....
A mozna wiedziec jakie tworzywo cie najbardziej na medale interesuje? Wielkosc, co maja miec wygraberowane, itd. 2-3tys? czy to jest 2-3 tys zlotych, dolarow, czy jako 2-3 tys medali? dzikie, napisz PM dam ci mojego maila.
znam temat i nawet 2 3 tysciace zalatwie cene moge ci podac zalerznie od wielkosci sa od 2zl , ale jest sporo w tym temacie pytan
Peter Calakpeter@gmail.com
2-3 tysiące to wielkość na jedną masową imprezę. Jest kilku w Polsce importerów, którzy zamawiając od wielu lat duże ilości tego towaru w Chinach i mają bardzo dobre ceny. Także z twoim zapotrzebowaniem nie uzyskasz choćby zbliżonych do nich cen. Z 2-3 tysiącami nie bierz się kolego za import bo dostaniesz cenę większą niż od polskiego importera.
Peter zaproponował ci cenę od 2 złotych (do tego jeszcze dolicz transport, clo, zarobek). Przed chwilką sprawdzałem u jednego z polskich importerów właśnie za 2 złote możesz już kupić w Polsce medal z dostawą do domu, wszystko od ręki.
Peter za 2 zlote to znajdziesz medale u importera juz w Polsce (ktory dziala w tej branzy juz kilka lat), sam sprawdzalem przed chwilka to w necie. A gdzie jeszcze clo, Vat, transport i pozostale koszty. Wtedy twoj medal kosztowałby w Polsce około 2,80 PLN
Z innej strony doskonale wiadomo, ze zamowienie 2-3 tysiace medali jest smieszne, bo przy takich ilosciach nie powalczy sie z cena. Rubikon potrzebowal po prostu medali na wieksza impreze masowa i mysli, ze dostanie je w Chinach po 50 groszy, oczywiscie ale jak zamowi 50 tysiecy. Peter daj sobie wiec spokoj z odpowiedziami na tak niepowazne zapytania
|
|