|
Poszukuję firmy, producentów z Chin |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie !! Poszukuję firmy, impoterów, producentów z Chin, które zajmują się wytwarzaniem pucharów, statuetek, medali ( imitacje) - które można wręczać uczniom, zawodnikom za osiagane wyniki. Podjąłem poszukiwania tych artykułów w internecie - ceny są dość wysokie. Mam porównanie z firmą w moim miejscu zamieszkania , która sprzedaje detalicznie te produkty. Polscy producenci też nie są zbyt atrakcyjni cenowo. Wielkie dzięki za pomoc . Pozdrawiam.
Czesc, mozesz powiedziec jakich tych statuetek, pucharow szukasz? Z jakiego materialu maja one byc wykonane, jakie ilosci, itd. narazie
Witam. Te puchary wykonane są z tworzywa ( nazwy fachowej niestety nie znam). Interesują mnie przede wszystkim medale ( z metali). Co do ilości??? Na początek towaru za 2 - 3 tysiące... Zdaje sobie sprawę, że to nie dużo.....
A mozna wiedziec jakie tworzywo cie najbardziej na medale interesuje? Wielkosc, co maja miec wygraberowane, itd. 2-3tys? czy to jest 2-3 tys zlotych, dolarow, czy jako 2-3 tys medali? dzikie, napisz PM dam ci mojego maila.
|
|