|
Poszukuję franczyznodawców. |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
Mam 24 lata. mieszkam w mieście 120tyś. chciałbym stać się franczyznobiorcą dysponuję na ten moment ok 40tyś. zł. poszukuję franczyznodawcy który w dużym zakresie pomaga w starcie nowym placówką i nie wymaga duzego wkładu kapitałowego. Interesuje Mnie branża odzieżowa lub gastronomiczna. Chciałbym otworzyć coś w co mógłbym wsadzić cząstkę siebie. Czekam na konstruktywne posty.
Spróbuj z funduszem pożyczkowym albo idź do oddziału DB, spytaj z kim juz podpisywali umowy w sprawie finansowania franczyzy bo za 40k to jest chyba tylko Pasztecik albo Kurcze Pieczone [chociaż te drugie wymaga chyba jeszcze wiekszej kasy]
Witaj! Ja rozmawiałem ostatnio z firmą LOGO SHOP o otwarciu sklepu odzieżowego i tam jest mowa o mniej więcej takiej kasie. Ja się zastanawiam?
nasze produkty to A star i pom cherry, na start masz dosc a reszte zdobedziesz majac moje produkty, bo sa super jaksociowo, super ceny, i my ci pomozemy
Piotr
Cichy tez bede sie w poniedzialek kontaktowal z ta firma wiesz co s wiecej niz pisza na stronie to zapraszam na gadu gadu ;)
nr 347753 Jesli chodzi o sam temat - gastronomia przerasta twoj kapital kilkukrotnie. Wartosci iwestycji takich ciekawych pozycji wachaja sie od 120 - 250 tys zl . pozdrawiam:)
|
|