Witam
Tak jak w temacie.
Poszukuje odbiorcow telefonow z UK ktore bede importowal do Polski po dobrej cenie.
Prosze o wasze oferty , propozycje.
GG:3758457 lub email:rolinek1@o2.pl
Pozdrawiam
|
Poszukuje odbiorcow nowych telefefonow komórkowych z UK. |
Poszukuje odbiorcow nowych telefefonow komórkowych z UK.
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam
Tak jak w temacie. Poszukuje odbiorcow telefonow z UK ktore bede importowal do Polski po dobrej cenie. Prosze o wasze oferty , propozycje. GG:3758457 lub email:rolinek1@o2.pl Pozdrawiam
Witam,
Czy na telefony będzie faktura? Jakie modele? Jakie ceny? Proszę o info dhk@op.pl
Witam,
napisz najlepiej przykładowe modele z cenami na forum,
takie telefony ktore sa w polsce jeszcze "na czasie" jak 6680,N70 sa u mnie w swindon pierwszy 50 funtow drugi okolo 70 funtow z obydwu modeli da sie sciagnac sima dku-5 lub innym kablem
DKU-5 to można wgrać dzwonki albo zgrać zdjęcia, do zdejmowania simlocków z Nokii służy specjalny klip który kosztuje ok. 800zł do tego trzeba posiadać trochę wiedzy aby nie uwalić softu bądź zanieść do komisu gdzie zdjęcie simlocka z tych modeli które Pan podał kosztuje w granicach 200-300zł. Pozdrawiam i proponuję lepiej zapoznać się z branżą za nim cokolwiek Pan napisze i wprowadzi kogoś w błąd.
Prosze sie samemu zapoznac z takich modeli jak 6633,6680,6681,n70,71,n90 z RAP3G v2,11 do v2,20 kablem dku-5 lub ca-43 ktore obsłużą porty com a solucja na bb5 dejana kaljevicia nazywa sie Nokia BB5 Loger & Calculator.
A u nas nie można kupić tych telefonów że trzeba sprowadzać czy co?
Czy ściągał Pan kablem DKU-5 simlock'a z Nokii przypuśćmy N70 lub jakiego kolwiek innego modelu który Pan wymienił? Jeśli tak by było to większość użytkowników z allegro którzy sprzedawali takie telefony, sprowadzone z angli nie sprzedawali by ich z simlockami (najczęściej na Orange UK) tylko sami by je ściągali kablem za 20 zł. Można również innym sposobem zdjąć simlocka z Nokii na Symbianie nie oddając go do serwisu i nie używając przy tym kabla ;)
nie wiem dlaczego nie sciagaja moze nie siedza w tym temacie ja sciagalem z n70 i 6680 prosze sprawdzic na pasjagsm malo tego nawet z n 95 da sie zdjac specjalnym klipem koszt klipa 200 zł
Jeśli telefony mają simlock to nie widze żadnych korzyści w ich imporcie...
1. zdjęcie sima powoduje utratę gwarancji 2. bez gwarancji cena spada drastyczni i najwyżej możesz kilka komów na allegro upchnąć. bez sens.
ramzesPL, z noki N70 to sie zgodze jesli ma odpowiedniego rap`a ale co do noki 6680 to piszesz totalne bzdury!! Progrtam ktory wypiscil dejan za free nie robi lokow z noki 6680 tylko je uwala (niestety pan dejan sie pomylil) ale pozostale modele to tak...
zreszta juz gryffin team wypuscil boxa do bb5 (nowe nokie) ale cena jakies 2-3 tygodnie temu wynosila 13000zl a tak przy okazji sim lock z db2020 z cid 52 tez juz jest mozliowa (np nowe k800i)
Witam
Czy ta oferta jest jeszcze aktualna??? Jezeli tak niech pan rolinek odezwie sie do mnie na emialia maly166@interia.pl
Jestem zainteresowany, poproszę modele oraz ich ceny na priv.
Jakby pan "cwaniak" naprawde potrafił zdjąć simlock-i z tych telefonów,to by nikomu nie proponował ich sprzedaży z simlockiem :-] ściągnąłby sobie te blokady i podreptał do komisu opchnąć zakupione szczęśliwie w uk telefony a z simlockiem to jest bardziej złożona sprawa,nie wiem zbyt wiele,ale w przypadku nokii to np. ten sam model jest robiony na różnych platformach(udoskonalaja je) i nie można powiedzieć "ha! ściągąłem sima z takiego,czy takiego telefonu"
Sprawdź również podobne tematy:
- Hurtownie telefefonów komórkowych w Uni Europejskiej.
- Poszukuje dostawców NOWYCH telefonów Komórkowych - Skup nowych telefonów komórkowych - Odbiorców hurtowych telefonów komórkowych - Szukam odbiorców telefonow komórkowych z Anglii - Poszukuje telefonow komorkowych - POSZUKUJE DOSTAWCY TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH - Poszukuje imprterów telefonów komórkowych z uk. - Poszukuję rzetelnego dostawcy telefonów komórkowych Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|