|
Poszukuję osób, które chcą współp z nową firmą |
Poszukuję osób, które chcą współp z nową firmą
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Poszukuję osób, które chciałyby rozpocząć współpracę z nową firmą, która wejdzie na rynek na jesień tego roku. Firma oferuje usługi. Bliższe informacje udzielę na emaila: akruk13@wp.pl; hasło: współpraca
Firma zajmuje się telefonią. Naszym zadaniem jest, że tak powiem "domokrąszstwo" i szukanie ludzi którzy przejdą z TP SA na A....cenzura....... i bedą zadowoleni z tych usług, mozna zawsze zrezygnować ale ma być tak kolorowo, że nie warto. Dodatkowo powiem, że praca bedzie polegać na systemie MLM dzięki czemu zainteresowani bedą mogli uzyskiwać 2-8% od ceny rachunku pozyskanego przez nas klienta, tak długo jak tylko bedzie korzystał z usług A....cenzura.... . Dodatkowo możemy budować siatke poleconych od których bedziemy także dostawać x% za ich wygenerowane zyski. Niby wszystko ładnie i fajnie ale jak narazie wstrzymuje się z podjęciem tego wyzwania ponieważ firma ruszy we wrześniu.
Chociaż z drugiej strony im szybciej ktos zacznie działać tym lepiej, tyle tylko, że to troche nielegalne. Nie wolno pisać o tym na forach ani tworzyć stron www dopuki firma oficjalnie nie zagnieździ się w Polsce. Firma wiarygodna i zajmuje czołowe miejsca w rankingu najlepszych MLM na świecie
O co dokladnie chodzi w tej wspolpracy? Moge prosic o powiadomke ze szczegolami?
Pewnie jak tele2. Szukają naiwnych :grin:
Niewiem, może i tak, szczerze mówiąc to nie wiem jak ta firma chce wejśc do Polski, jak narazie jesteśmy opanowani przez TP SA i nie wiem jak ACN chce tutaj zrobić kariere, łącza satelitarne "to ja dziękuje", kable w ziemi są opanowane przez TP SA, no niewiem sa mjak to ma wyglądać.... <OO>
Po pierwsze nie można używać nazwy tej amerykańskiej firmy na forach i w ogłoszeniach.
Po drugie firma nie szuka naiwniaków tylko fachowców od obsługi klienta, jak nie wiesz co pisać to lepiej ie zabieraj głosu. Po trzecie nie ma jeszcze ustalonej daty wejścia firmy na polski rynek. Po czwarte wiem co piszę bo współpracuję z fimą od prawie 2 tygodni i mam kontakt z ludźmi którzy organizują działalność firmy w Polsce. Po piąte jak macie pytania to prosze do mnie pisać: vipbiznes@interia.pl Po szóste TP MUSI udostępnić swoje lącza konkurencyjnym firmą na podstawie ustawy antymonopolowej.
Witam
Jakies 2 dni temu dostalem od Panstwa e-mail z dokladniejszymi informacjami i mam kilka pytan.W e-mailu napisali Panstwo: "W uproszczeniu wyglada to tak : Proponuję np. sąsiadowi korzystanie z uslug firmy - sąsiad jest zadowolony, ponieważ płaci niższe rachunki, a firma płaci mi do 10 % z wartości faktury mojego sąsiada. Jeśli sąsiad będzie korzystał z usług firmy przez 10 lat to przez 10 lat co miesiąc na nasze konto firma będzie płacić nam do 10 % wartości rozmów. Te osoby, które korzystają z usług firmy dzwonią do siebie za darmo lub prawie za darmo" Czyli jezeli sasiad dzwoni za darmo lub prawie za darmo,a ja dostaje pieniadze od wartosci rozmow to dostane nic albo prawie nic.Kolejne pytanie,dlaczego system premi jest taki skaplikowany?firma przeciez dziala na rynku juz 19 lat i powinna sie starac to jakos uprascic.Trzecie pytanie to czy przez caly czas mam wglad do bilingow rozmowcy lub jego rachunku?chodzi mi czy moge jakos sprawdzic ile w miesiacu wydzwonil klient ktorego ja znalazlem? Dziekuje
Sprawdź również podobne tematy:
- Dotacja dla 4 osob ktore chca wejść w spółkę i otworzyć pub
- Poszukuje osób które często podróżują do Uk - Poszukuje osób/firm które zajmują się dystrybucją - POSZUKUJĘ OSÓB, KTÓRE POMOGĄ FINANSOWO W REALIZACJI - Wspólpraca- osoby,którę chcą otworzyć Multiagencje - Poszukuje osób które zajmują się handlem odzieżą używaną - Poszukuję osób, które chcę chodzić na płatne badania rynku - Poszukuje osób do współpracy z niemiecką firmą - Szukam osob ktore... Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|