Witam
Poszukuje osoby mieszkającej w NIemczech lub chociaż raz w tygodniu jeżdżącej do NIemiec
Najlepiej z okolic dolnegosląska ale w razie czego wysyłka też wchodzi w grę
Wiecej info na priv lub tutaj pisać ;)
|
Poszukuje osoby mieszkającej jeżdżącej do NIEMIEC |
Poszukuje osoby mieszkającej jeżdżącej do NIEMIEC
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Oferty Usługi
Autor
Wiadomość
Witam
Poszukuje osoby mieszkającej w NIemczech lub chociaż raz w tygodniu jeżdżącej do NIemiec Najlepiej z okolic dolnegosląska ale w razie czego wysyłka też wchodzi w grę Wiecej info na priv lub tutaj pisać ;)
Witam jezdze srednio raz w tygodniu do niemiec z pusta przyczepa w rozne rejony . jestem z Opola tel 604055593
Na czym miałaby polegać współpraca? Poszukuje pan wspólnika z Niemiec? Poszukuje pan transportu czy może jest pan zainteresowany wysyłką towaru? Mieszkam na stałe w Berlinie i jestem zainteresowany i mogę zająć się wysyłaniem towaru z Niemiec, dokładnie z Berlina. Najtańsze rozwiązanie to wysyłka z terenu Polski, co oczywiście jest możliwe ze względu na niewielką odległość do granicy. Zainteresowane osoby proszę o napisanie na prywatną skrzynkę. Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Poszukuje osoby mieszkającej jeżdżącej do NIEMIEC": - Szukam osoby jeżdżącej do Niemiec do tzw flohmarktów - poszukuje osoby mieszkającej w USA - Poszukuję osoby mieszkającej w USA - Poszukuję osoby mieszkającej w Niemczech - poszukuje osoby mieszkajacej w stanach
• Strona 1 z 1
|
|