|
Poszukuje pomyslu na biznes |
Poszukuje pomyslu na biznes
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Poszukuje pomyslu na biznes? Mieszkam w miescie gdzie zamieszkuje ok. 35tys mieszkancow. Poszukuje czego prostego co sie da latwo ogarnac nie mam pojecia wogole jak to sie robi i chce pozyskac srodki z unii. Jest w stanie ktos mi pomoc? Z gory dziekuje:)
trudne pytanie to zależy czegfo w twoim mieście jest dużo a czego mało... Za mało informacji podałeś postaraj się bardziej , a forumowicze tobie pomogą
Jeśłi nie masz własnego pomysłu do zweryfikowania to bedzie kiepsko, jeśli chcesz wyjść na jakimś biznesie musisz go chociaż w jakimś stopniu czuć - odpowiedz sobie na jedno wazne pytanie "CO POTRAFISZ ROBIĆ" potem skonfrontuj to z rynkiem lokalnym i moze w ten sposób wpadniesz na jakiś pomysł.
znam sie dobrze na komputerach ale u mnie w miescie jest duzo juz sklepow komputerowych serwisow i tym podobnych. a w jaki sosob mozna sie zorjentowac czego brakuje na rynku bo ja sie odnajde we wszystki tylko potrzebuje pomyslu?
czesc
jesli masz około 50tys złotych i pomieszczenie to zapraszam do przsewijania FOLI STRETCH ja sprzedaje tobie maszyny do foli stretch i ty przewijasz dlamnie i co miesiac otrzymujesz za ta sume 2500zł jesli jestes na tak poprosze tel 665491000
bede mogl ci udzielic takiej odpowiedzi ze jakies dwa predzej trzy tygodnie. pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Poszukuje pomyslu na biznes": - Połączyć Pomysl na biznes z Szukam Pomyslu na biznes - Poszukuje pomyslu na inwestycję - Poszukuje Pomyslu woj.Łódzkie/Śląskie - Szukam pomyslu na biznes :) - Szukam pomyslu na biznes :)
• Strona 1 z 1
|
|