Witam
Tak jak w temacie poszukuje producentów dobrej żywności z woj małopolskiego .Najlepiej z małych przetwórni. Poza przetworami mięsnymi. Bardzo zainteresowany jestem serami.Pozdrawiam Szymek
|
Poszukuje producentów dobrej zywnośći z woj Małopolskiego |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Biznes oferty
Autor
Wiadomość
Witam
Tak jak w temacie poszukuje producentów dobrej żywności z woj małopolskiego .Najlepiej z małych przetwórni. Poza przetworami mięsnymi. Bardzo zainteresowany jestem serami.Pozdrawiam Szymek
interesuje mnie każdy rodzaj ''dobrej'' żywnosci czyli oczywiscie smacznej i bez dodoatków chemicznych
Witaj,
A co byś powiedział na temat współpracy, jeżeli byłbym gotów otworzyć własną i przydomową uprawę zupełnie naturalnych warzyw, ewentualnie owoców bez wykorzystania jakichkolwiek pestycydów? Byłoby to na Podkarpaciu,okolice Rzeszowa. Pozdrawiam
Witaj
Warzywa owszem, z tym ze mi chodzi o produkty z dlozszym tetminem waznosci, sklepy otwieram w Warszawie a dowiezc warzywa z Rzeszoawa bylby problem Pozdrawiam Szymek
No tak...
Sorki, że dopiero teraz odp. ale zapomnialem o tym temacie. No chyba, że by ją na miejscu pakować VACUM-szczelnie?!
|
|