|
Poszukuję taniej odzieży i obuwia z chin |
Poszukuję taniej odzieży i obuwia z chin
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
witam-poszukuje BEZPOŚREDNICH IMPORTERÓW towarów z chin-interesuje mnie tania odzież i obuwie.prowadzę biznes w małych miejscowościach(w wiekszosci ludzie ze wsi)-głównym wyznacznikiem jest wiec dla mnie cena-im taniej tym lepiej.proszę o kontakt wyłącznie osoby mogące przedstaiwc oferte wraz z ceną,nie magików,którzy dniami wypytywac beda,co mnie interesuje.potencjalny kontrahencie-jezeli posiadasz -juz w kraju-buty lub odziez,mozesz wyslac fotki i cene-to na ciebie wlasnie czekam.jestem powaznie zainteresowany.moj nr 888 501929
Wystarczy poszukac okazji np na allegro, jeśli chodzi o bezpośrednich importerów to pytaj samych chińczyków w łodzi albo pod warszawą np w wólce kosowskiej, tutaj masz na allegro przykładową oferte nie wiem na ile jest wiarygodna ale chyba wychodzi tanio numer aukcji: Mega zestaw NOWYCH ciuchów z metkami ok 214 sztuk (numer 592284966)
dzien dobry ja pracuje dla kogos z Chin,ale ilosci,,,,,, wiecej na maila pozdrawiam Marzena marz11@op.pl
Jestem bezpośrednim importerem obuwia damskiego, męskiego i dziecięcego zapraszam do współpracy.
Witam
Prosze o oferty odziezy i butów na maila beatka_2014@o2.pl
Na Pańskim miejscu proponuję odwiedzić Wólkę Kossowską.
Chociaż mnie irytuje ich obecność na taką skalę, ale to wątek na inny temat.
Własnie planuje tam jechac, ale czy sprzedadza mi hurtowa ilosc ale nie na fakture?dzialalnosc chce zalozyc za jakis czas. I jakie sa tam ceny?i jaka najmniejsza ilosc moge kupic?chodzi mi o hurt np. ile kosztuja: -swetry -jeansy -buty oryginalne -bluzki
Porządnych marek raczej Pan tam nie znajdzie, a co do cen to są naprawdę bardzo różne.
Są towary lepszej, i gorszej jakości. Żeby przejść wszystkie hale, trzeba poświęcić przynajmniej cały dzień. Hurt zaczyna się od zakupu kartonu, lub paczki - tak około od 12 sztuk. Oczywiście im więcej Pan kupuje - negocjuje Pan ceny. Jeśli chodzi o FV to nie ma problemu, z tym że tam są ceny netto, i jak Pan bierze FV, cena produktu jest powiększona o 22%.
Sprawdź również podobne tematy:
- Poszukuję taniej damskiej odzieży (duże zamówienia)
- Poszukuję taniej damskiej odzieży (duże zamówienia) - Poszukuję dostawców taniej nowej odzieży damskiej - Poszukuję producenta z branży odzieży i obuwia - Poszukuję dostawcy odzieży,obuwia,torebek - Poszukuję importera odzieży z Chin - POSZUKUJE ODZIEŻY Z CHIN W DOBREJ CENIE... JAPAN STYL ITP. - Import obuwia z CHin - IMORTERZY OBUWIA Z CHIN Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|