|
Poszukuję towaru do drobnej sprzedaży na allegro |
Poszukuję towaru do drobnej sprzedaży na allegro
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Szukam dostawcy towaru
Autor
Wiadomość
Poszukuję towaru do drobnej sprzedaży na allegro Interesują mnie małe ilości i niskie ceny.
A masz "Profesjonalny szablon"? jeżeli tak to podaj namiar może coś zyskasz
moge zaproponować torby gospodarcze z gwarancją na wszystkie szycia i saszetki ogrzewające ciało które na alegro są po 8-10zł a umnie dużo taniej.
witam, posiadam wyroby z metaloplastyki tj. kwietniki, świeczniki, wieszaki. gdyby byl pan zainteresowany prosze o kontakt na priv
Oferuję t-shirty z nadrukami. Także poduszki i maskotki. Wysoka jakość, dożywotnia trwałość nadruku.
Witam! mam do zaoferowania bieliznę damską: figi bawełniane 3,50 zł/szt
bokserki męskie 5zł/szt przy zakupie skarpet damskie i męskie 1,8zł/szt przy zakupie rajstopy dziecięce 3,60zł/szt przy zakupie oferuję również piżamy,szlafroki dresy...bieliznę erotyczną tel 510465116
Jeśli szukasz niskiej ceny pisz do mnie na pv. ofertę wysle ci na maila. Pozdrawiam Marcin
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Poszukuję towaru do drobnej sprzedaży na allegro": - Poszukuję towaru do sprzedaży na Allegro (W-wa) - Poszukuję towaru do sprzedaży na Allegro - Poszukuję towaru godnego do sprzedaży na Allegro - Poszukuje dostawcy towaru do sprzedazy na allegro - hurt - Szukam towaru do sprzedazy na allegro .
• Strona 1 z 1
|
|