|
Poszukuję współnika do istniejącej firmy transportowej |
Poszukuję współnika do istniejącej firmy transportowej
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Szukam wspólnika
Autor
Wiadomość
Poszukuję wspólnika do istniejące firmy transportowej z rejonu małopolski ale nie koniecznie . firma została zarejestrowana w Krakowie 1.01.2012 rok w przewozach krajowych i międzynarodowych przewóz żeczy tabor jakimi będziemy dysponować to ciągnikami siodłowymi + naczepa . Znam ta branże od podszewki bardzo dobrze bo przez kilka lat pracowałem jako kierowca zawodowy . Posiadam certyfikat kompetencji zawodowejdo uzyskania licencji przewoznika , mam już dobra i sprawdzoną firmę spedycyją gdzie można by wstawic samochody. Wrazie zainteresowania proszę o kontakt na email lub kontakt tel.505459627
a jakie żeczy wozicie
-:) chcemy byc poważnie traktowani ? traktujmy poważnie czytelników
transport mozna podzielić na przewoz osób i żeczy przewóz osób to przewóz pasażerski w komunikacj miejskieji i zbiorowej gdzie sa przewozone osoby to znaczy ludzie transport żeczy to wszystko co mozna przewieść jako żecz . np opony samochody paczki na paletach artykuły AGD itd
myśle że to nie to
nie da się przewieść żeczy no nie da się to byłby duży błąd gdyby ktoś chciał wozić żeczy
Proponuję do certyfikatu jeszcze dokupić słownik ortograficzny, może się przydać. Brak słownika może w przyszłości świadczyć o braku kompetencji do poważnego traktowania klientów.
Do golonko i tulismanore widac po waszych wypowiedziach jesteście sfrustrowanymi pracownikami zarabiającymi nie więcej jak 5000 na miesiąc. Pewnie skończyliście po kilka kierunków na wyższych uczelniach, uczyliście się wielu języków a nagle na rozmowie kwalifikacyjnej wychodzi ani me ani be. Nigdy w życiu nie otworzycie żadnego biznesu ze strachu przed porażka, a równocześnie będziecie dawac rady na ten temat innym to jest dośc zabawne.
PS zapewniam was są ludzie jacy nie znają ortografii, mówią gwarą i mają wykształcenie podstawowe zarabiają miesięcznie więcej niż wy zarobicie przez całe życie.
[quote="FHUT"]Poszukuję wspólnika do istniejące firmy transportowej z rejonu małopolski ale nie koniecznie . firma została zarejestrowana w Krakowie 1.01.2012 rok w przewozach krajowych i międzynarodowych przewóz żeczy tabor jakimi będziemy dysponować to ciągnikami siodłowymi + naczepa . Znam ta branże od podszewki bardzo dobrze bo przez kilka lat pracowałem jako kierowca zawodowy . Posiadam certyfikat kompetencji zawodowejdo uzyskania licencji przewoznika , mam już dobra i sprawdzoną firmę spedycyją gdzie można by wstawic samochody. Wrazie zainteresowania proszę o kontakt na email lub kontakt
Ze tak powiem, troche trafiles kula w plot:) Pierwsza firme zalozylem 19 lat temu i nigdy nie pracowalem na etacie, dzis mieszkam od 7 lat w Londynie, mam tutaj dwie firmy jedna w branzy finansowej druga w wydawniczej:) Na rozmowy kwalifikacyjne niestety nigdy nie dane bylo mi chodzic. I Ze swoim 19 letni doswiadczeniem w biznesie, dzialajac w tym czasie w wielu branzach, jestem w stanie dobrze doradzic ludziom dopiero zaczynajacym roznego rodzaju biznesy. Wiec morda w kubel, jak nie masz pojecia o czym piszesz pajacu.
A to przepraszam musiałeś dużo więcej zarabiac jak 5000 i właśnie dlatego stad wyjechałeś.
PS zacznij ludziom udzielac takie rady jakie nie zmusza ich jak Ciebie do wyjazdu z Polski.
Pajacyku, widzisz różnice pomiędzy kimś zmuszonym do wyjazdu za granicę z powodu niskich zarobków, a rozwijaniu biznesu poprzez otworzenie firmy w innym kraju? To powiedz Kulczykowi , czy innym tysiącom biznesmenów którzy mają firmy z UK i w innych krajach, że zostali zmuszeni do wyjazdu z Polski:) Co dl ciebie jest sufitem, dla mnie jest podłogą, twoim maxem biznesowym będzie budka z kebabem w małej miejscowości na dworcu PKS, a ja z powodzeniem prowadze dwie firmy w ciekawych, trudnych branżach, w stolicy Świata czyli Londynie. Widzisz różnice zawistny pajacu?:)
haha ale ty jestes zakompleksiony "biznesmenie" 2 wielkie firmy w Londynie w trudnych branżach no no no! 1 to pewnie budka z kserem, a 2 co ? ....
vexel,
przeczytaj temat i odnoś się do HUZARA i do "żeczy" które chce przewozić, ludzie zakładają firmy jak wypiją szampana a ty nie rozumiesz co piszą inni o takim kimś, śmieszny jest też "tabor" (może on z cyganów pochodzi)
ile tych ciągników i dlaczego 1 przyczepa??
to ,że ktoś pisze bzdury, a nawet z błędami, to nie jest powód by taką osobę obrażać, jak to nieustannie robi "biznesmen Kulczyk" i chyba tu przyznasz mi rację ?
obrażanie to rzecz względna,
niektórych obraża czytanie bzdur, natomiast Ci co piszą bzdury są najbardziej podatni na obrażanie się, i strasznie ich denerwuje brak akceptacji bzdur, jeżeli masz ochotę akceptować bzdury....no to już Twoja sprawa,
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Poszukuję współnika do istniejącej firmy transportowej": - Dotacja Dla istniejącej Firmy Transportowej - Poszukuje Firmy Transportowej - Poszukuje wspólnika do założenia firmy transportowej - Poszukuję firmy transportowej na stałą współpracę - Poszukuję firmy transportowej lub osoby prywatnej
• Strona 1 z 1
|
|