|
Poszukuję wspólnika do założenia firmy |
Poszukuję wspólnika do założenia firmy
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Szukam wspólnika
Autor
Wiadomość
Poszukuję wspólnika do wspólnego założenia firmy. Kogoś, z kim można usiąść, porozmawiać, a następnie zrobić coś super ciekawego. Jest tyle możliwości, że aż szkoda ich nie wykorzystać. Interesują mnie ludzie, którzy są młodzi i chcą coś osiągnąć w życiu, są głodni sukcesu, nieustannie myślą o rozwijaniu firmy i co najważniejsze na myśleniu nie kończą, tylko tam gdzie wszyscy tylko mówią, oni działają. Szanuję ludzi, którzy nie czekają, aż coś samo się zrobi, tylko podciągają rękawy i biorą się do pracy, co by to nie było. Tacy, którzy wiedzą, że praca to nie zabawa na 8 godzin dziennie, a czas na odpoczynek przyjdzie w przyszłości. Sam jestem taką osobą i poszukuję zaufanego wspólnika, z którym można by robić niesamowite rzeczy i ruszyć ostro do przodu. Ponieważ jestem z Warszawy, najlepiej dla spółki byłoby, aby druga osoba też była z Warszawy lub okolic. Jeżeli zainteresowało Cię moje ogłoszenie to napisz do mnie na parcelog [at] gmail [dot] com dodając informację o sobie. Spotkamy się, porozmawiamy i zobaczymy co uda się zrobić razem. Jeżeli znajdziesz to ogłoszenie w przyszłości - również pisz - ciekawe osoby warto poznawać całe życie.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Poszukuję wspólnika do założenia firmy": - Poszukuje wspólnika do założenia firmy transportowej - Szukam wspólnika z kapitałem 30.000zł do założenia firmy - szukam wspólnika do założenia firmy budowlanej teren WLKp. - Poszukuję wspólników do założenia firmy - Warszawa i okolice - Szukam wspólnika do założenia klubu/pubu.
• Strona 1 z 1
|
|