Witam, tak jak w temacie. Nie poszukuję bardziej inwestora tylko wspólnika, poniżej żeby uniknąć zadawania zbędnych pytań trochę na temat projektu... (więcej niestety publicznie nie mogę wyjawić informacji).
Drodzy Państwo, jestem dość młodą osobą, studentem informatyki. Od dłuższego czasu zastanawiałem się nad stworzeniem serwisu internetowego, nie zdradzę oficjalnie narazie jakiego konkretnie. Dodam tylko że jest to coś na miare http://www.zentrada.pl, powiązane z nowymi lepszymi i bardziej przyjaznymi rozwiązaniami dla użytkownika. Dodam że serwis gdy juz powstanie, w Polsce będzie dopiero drugi o ile nie pierwszy taki. Szczegółowymi informacjami podzielę się tylko z zainteresowaną poważnie osobą.
Należy napisać że nie jest to jedynie plan stworzenia serwisu, bo naprawdę wstępny projekt (narazie wyglądu i funkcjonalności strony) jest już tworzony przez firme Global Service. Mam również szczegółowe plany co do szybkiego rozwoju i startu... Potrzebna mi jednak osoba, która mi w tym pomoże, najlepiej z własnym kapitałem. Swoich środków nie posiadam za wiele, wszystko przeznaczam na budowe serwisu, wspólnikowi gwarantuję 40% z zysku jaki przyniesie serwis w ciągu dwóch lat. Proszę pisać na priw. udzielę informacji.