Witam Poszukuje wspólnika lub pożyczkodawcy do bardzo dochodowego interesu posiadam już sieć ok. 4 tysiące klientów instytucjonalnych w całej Polsce, ponadto mam już wyrobiona wśród nich dobrą markę i renomę. do tej pory pracowałem jako kierownik do spraw logistyki, marketingu i sprzedaży w firmie którą niemal od podstaw budowałem ale niestety nie jest to moja firma a bardzo dużo w niej robie i to dzięki mnie, mojemu zaangażowaniu i mojej sumiennej pracy ta firma sie dobrze rozwineła, wiem też że po moim odejściu ona straci na wartości bardzo dużo. Sama praca w tej branży podoba mi się bardzo, ale już od jakiegoś czasu postanowiłem że mógłbym robic to samo dla siebie i zarabiać co najmniej 10 razy tyle tylko niestety nie mam żadnej zdolności kredytowej i żaden bank nie chce mi udzielić kredytu w takiej kwocię. Moje ogłoszenie kieruje do ludzi którzy mają trochę gotówki i chcą zarabiac. (mam również ekipę ludzi do pracy którzy są podwykonawcami w tej firmie ale pode mną)
Moja propozycja to 2 warianty:
WARIANT 1:- ja zajmuje się wszystkim od podstaw tzn. wszystkim co związane z tą działalnością, ty inwestujesz swój kapitał i nic więcej nie robisz tylko kontrolujesz i zyski dzielimy 30% twoje a 70% moje zyski po odjeciu wszystkich kosztów łącznie z ratą spłaty twojego kapitału czyli po odliczeniu tego wszystkiego ze 100 tyś zł ty dostajesz 30tyś.+ ok 20 tyś spłaty twojego kapitału.
WARIANT 2:- to tak jak w pierwszym ty inwestujesz ja robie wszystko i jesteśmy wspólnikami do momentu spłaty twojego kapitału to znaczy ty inwestujesz ja zajmuje się cała firmą ty kontrolujesz i po odliczeniu kosztów czysty zysk dzielimy 50% na 50% ty dostajesz 50% zysku a ja ze swojego 50% spłacam tobie pożyczkę i w momencie kiedy ją spłacę całkowicie rozstajemy się a firma zostaje tylko moją własnością, a ty masz zwrócone pieniądze + około drugie tyle zarobione procent.
zainteresowanych proszę o kontakt 514998194