|
Potrzebna Pomoc przy Biznesie... - strona 3 |
Potrzebna Pomoc przy Biznesie...
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Oferty Usługi
Autor
Wiadomość
Spróbuj zrobić promocje. Np. zrób widoczną reklamę że od dziś do soboty Frytki u ciebie kosztują 3,20 zł. potem zmień ją na kolejną przy zakupie chot doga coca cola jest 3,50 od poniedziałku do środy. Albo przy zakupie chot doga i tydzień promocji herbata gratis. Tym sposobem u ciebie zawsze będzie promocja na jakiś towar co powinno przyciągnąć klientele. 3,50 zawsze lepiej wygląda dla oka niż cała piękna okrągła 4.
Mam pomysł :) zrób promocje Hod -Dog za 1zł i napój gratis. Nikt tak nie będzie miał jak Ty ,będziesz Królem fast food !!! uwielbiam czytać te pomysły i komentarze:::)))brawo :) proszę o jeszcze;)))
to chyba wtedy pójdę z torbami:)
Różne błędy w pisowni widziałem, przeżyłem w końcu erę piotrageniusza... Ale żeby angielskie słowo zamiast przez "h" napisać przez "ch" (hot-dog) to czegoś takiego jeszcze nie widziałem:)
Zawsze musi być ten pierwszy raz. To znaczy że mało jeszcze widziałeś. Mój błąd :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Potrzebna Pomoc przy Biznesie... - strona 3": - Pomoc w biznesie.. - art.299 ksh potrzebna pomoc - Potrzebna pomoc - PILNIE POTRZEBNA POMOC - Potrzebna Ci pomoc w reklamie
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|