|
Potrzebny inwestor. Nowosc na polskim rynku |
Potrzebny inwestor. Nowosc na polskim rynku
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Szukam inwestora
Autor
Wiadomość
Witam. Posiadam pomysł na rokręcenie biznesu w Polsce, chodzi tworzenie pewnych stanowisk w galeriach i centrach handlowych. Pomysł opiera się na handlu pewnym rodzajem zdrowej żywności, tworzonej na oczach kupujących. Mam doświadczenie w branży spożywczej, kończyłem liceum ekonomiczne, oraz studiowałem (niestety ze względów osobistych, nie ukończyłem) informatykę. Znam angielski i niemiecki. Daję pomysł, nie muszę być wspólnikiem (jako, że na dzień dzisiejszy nie posiadam gotówki, a lada dzień zostanę tatą boję się kredytów), chciałbym zostać osobą zarządzającą firmą, prowadziłem własną działalność gospodarczą, oraz pomagałem prowadzić cukiernię. Potrafię zarządzać zasobami ludzkimi, znam się na marketingu, stworzę reklamę. Im wiecej funduszy przeznaczone na inwestycję, tym więcej stoik w większej liczbie galerii można otworzyć. W sezonie, owy biznes z powodzeniem można również przenieść na promenady, oraz deptaki w miejscowościach rekreacyjnych. Nie spotkałem się z tego rodzaju produktem wytwarzanym na miejscu ani w Polsce ani w Niemczech. Sądzę, iż to się może udać, aczkolwiek ryzyko przy inwestycji jest niestety obecne. Pozdrawiam
chcesz krówkę postawić i każdy będzie sobie doił? no bo nie chcesz chyba kurczaków zabijanych na miejscu smażyć?
haha podziwiam Pański cynizm, ale nie. Nie jest to zaden zbyt smialy biznes. Ale poniewaz sadze, iz jest to nowosc na rynku, z oczywistych wzgledow, nie chce dzielic sie pomyslem z calym forum. Pozdrawiam
cynizm, moje dwa "śmiałe" pomysły na biznes oceniasz jako cyniczne, hmm wątpię żeby tzw "zdrową żywność" można produkować na 2m2, chociaż.......można boczek pokroić i zrobić smalec, ale problem będzie z upieczeniem chleba, metraż mały, no ale wszystko jest możliwe na tym świecie, jak powiedziała babcia wsiadając na miotłę i odlatując,
Coz, niektorzy maja szersze horyzonty a zdrowa zywnosc to temat rzeka. Tak wiec prosze sie nie nabijac... nie wiem do czego Pan dazy, ale dalsze komentowanie pomyslu, nie majac pojecia w czym rzecz jest wg. mnie bezsensowne i swiadczy co najwyzej o checi dokuczenia. Pozdrawiam
oj, ale ty delikatny strasznie jesteś,
najpierw to ty mnie zaczepiłeś pisząc post który wyświetlił się na moim monitorze, a potem masz do mnie pretensje że go przeczytałem i skomentowałem, nie pisz więcej w takim razie postów które się będą wyświetlać na moim monitorze
AMS9 po co wypisujesz takie głupoty na większości tematów tego forum. Rozumiem, że może ci się nudzić po lekcjach, a może nawet masz ferie, ale tak czy siak może lepiej sie poucz bo twoje masowe, irytujące i nic nie wnoszące do tematu posty są naprawdę zbędne.
Na monitorze nic ci się samo nie wyświetliło, sam to wyświetliłeś chyba że masz wiele osobowości i tego nie wiesz. Forum nie służy do tego aby idioci komentowali, a właściwie gdybali pod każdym tematem. Jak interesuje cie temat to odezwij sie do twórcy, dowiesz się być może więcej szczegółów, a może nawet podejmiesz współpracę. Takie gdybanie o krowach i kurach zaśmieca temat i dodatkowo jest to z twojej strony brak szacunku do założyciela tematu.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Potrzebny inwestor. Nowosc na polskim rynku": - NOWOŚĆ NA RYNKU POLSKIM - NOWOŚĆ NA RYNKU POLSKIM - Nowość na polskim rynku ! - TNI na Polskim rynku - Nowy MLM na polskim rynku
• Strona 1 z 1
|
|