witam
szukam jakiegoś pomysłu na biznes może coś z handlem
proszę o jakoś pomoc
|
POTRZEBNY JAKIś POMYSł????? |
POTRZEBNY JAKIś POMYSł?????
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
szukam jakiegoś pomysłu na biznes może coś z handlem proszę o jakoś pomoc
i co bys jeszcze chciał? masz 10 tys. postow to wybieraj... a nie zasmiecaj glupimi pytaniami
Pytanie godne uczestnika programów MLM
Jesli myslisz o czyms z handlem to najlepiej jak bys znalazl cos co mozna kupic tanio a sprzedac drozej..................
To, żeś teraz doradził...
ja nie prosze tu o jakies glupie uwagi co do mojego pytania/posta i przewerbowalem juz wiekszość w zakladce pomysl na biznes ale pytam ogolnie czy ktoś znalazł coś fajnego co znalazł na forum rozkręcił to i jakoś nieźle mu to idzie
pomysłów jest tutaj masa i tak naprawdę na każdym da się zarobić pytanie jak tym pokierujesz. Mając nawet UNIKALNY temat bez żadnej konkurencji z zapotrzebowaniem na rynku poprowadzony źle Ci zbańczy a możesz otworzyć kolejny serwis GSM, sklep komputerowy zaplanować dobrze strategie firmy i strategię marketingową i wyprzedzić konkurencję. Ja bym raczej pytanie zadał inaczej. Co zrobić by przebić się przez konkurencję?
Jeśli szukasz szybkiej i łatwej kasy to nie to forum takie obietnice są na forach bukmacherskich i związanych z MLM (MLM nie jest zły ale cholernie źle jest przedstawiany stąd ludzie szybko się zniechęcają).
Przeczytaj również posty podobne do tematu "POTRZEBNY JAKIś POMYSł?????": - Jakiś pomysł? - Jakiś pomysł? - Macie jakiś pomysł?? - czy macie jakiś pomysł - Dajcie jakiś pomysł....
• Strona 1 z 1
|
|