|
Potrzebny kredytu wysokości 50 tys.zł |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
potrzebuje kredytu wysokości 50 tys.zł. na otworzenie firmy transportowej i usługi koparkami.Czy jakiś bank udzieli mi takiego kredytu.Pracuję i mam umowe o pracę na stałe tylko że na umowie mam najniższą krajową. Będę wdzięczny za każde wskazówki.
Z przykrością musze stwierdzić, że masz problem. Banki udzielają kredytów firmom z 6-cio miesięcznym stażem przy załpżeniu, że wykazywany jest dochód lub istniejeca strata wynika z iwestycji i ma odzwierciedlenie np. w amortyzacji. proponowłbym Ci leasing, ale w tej sprawie musielibyśmy porozmawiać. Zapraszam.
niema żadnego banku który taki kredyt mógłby udzielić? rozważam też leasing, tylko tyle jest tych firm leasingowych że nie wiadomo która lepsza.Pozdrawiam
regulamin:pisownia
Od tego własinie jest moja firma, żeby ułatwić innym życie (wszystkie namiary w profilu)
Nowość - pożyczki gotówkowe na weksel bez biku i zaświadczeń o dochodach, hipoteczne
i samochodowe. Możliwość współpracy. Info na GG 9841224, skyp: gabriella2229 Podaj swoje dane adresowe na GG, oraz telefon komórkowy nie zastrzeżony a w ciągu godziny otrzymasz decyzję dotyczącą przyznania Ci pożyczki!
istnieje u niekturych odzialow kture sie na takie cos specjalizuja.......
rodzaj kredytu nazywa sie "start up"
janusz mozesz bardziej swoja wypowiedz rozwinąc,ktore instytucje (banki) sie tym zajmuja ,,start up"
wiesz to zalezy gdzie mieszkasz i jaki projekt chcesz realizowac w krakowie to wjem z istnieje jeden Bank BP na ukrainskiej ktury udziela takie kredyty "start up" .
|
|