Witam. Potrzebuje jakis biznes plan.. Obojetnie jaki z wylaczeniem salonow salonow pieknosci,fitnessu i silowni. moj adres e-mail:
balbo at interia.pl
|
Potrzebuje jakis biznesplan |
Potrzebuje jakis biznesplan
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
Witam. Potrzebuje jakis biznes plan.. Obojetnie jaki z wylaczeniem salonow salonow pieknosci,fitnessu i silowni. moj adres e-mail:
balbo at interia.pl
dobre a na produkcję grabi moze być ? zartuję na produkcję grabi nie mam ale .... na produkcję lemieszy to by stykło
kolego przesladujesz mnie..co ty robisz na tym forum??.zabawiasz ludzi swoimi dennym zarcikami..?? a tak powaznie jak masz jakis biznesplan to podeslij.chce miec poglad
no co ty ?
ja przesladuję ciebie ? pogięło ? to przypadek ze napisałeś dwa denne posty , a ja na takie poluje masz pecha ze dwa głupie i do tego twoje nie traktuj tego osobiscie nawet nie jarzyłem ze to ten sam nick mnie interesuje tresc a nie autor tematu autor zaczyna mnie interesowac jak się robi zabawny i leci po krawędzi to by było na tyle
2/3 nowo powstających firm pada. Wiesz dlaczego? Bo ich właściciele chcą przecwanić, idą po najmniejszej linii oporu. Zresztą banki albo nie udzielają im kredytów, albo udzielą, jeśli mają zabezpieczenie. Jak mu się uda, to fajnie, a jak nie, to się zaspokoją z zabezpieczeń, a jak nie wystarczy, to się poszuka przez komornika. Procedura uproszczona, bo przy podpisywaniu umowy kredytowej da się pacjentowi weksel in blanco do podpisu, albo oświadczenie o dobrowolnemu poddaniu się egzekucji. Ale, ... róbta co chceta!
ktoś ma napisać za darmo biznes plan dla twojej działalności i na dodatek ma się wszystkiego sam domyślić i wywnioskować z tego possta? to chyba tylko wróżka z tvnu umie
Chyba w końcu k...a napiszę uniwersalny biznes plan, w którym będzie "niepotrzebne skreślić". klient sobie sam wybierze co zostawić, a co skreślić, dostanie instrukcję wypełniania biznes planu i będzie zadowolony. Płytkę ładnie zatytułuję: "Uniwersalny biznes plan dla tych, co chcą problemów finansowych". Wystawię program na Allegro.pl, a gratis dodam do programu sznur konopny, z gotową pętlą.
wpisz w wyszukiwarkę bezpłatne plany to na pewno znajdziesz trochę przydatnych biznesplanów
Przecież to nie o to chodzi czy on się sprawdzi czy nie, pewnie potrzebuje do szkoły na zaliczenie czy coś. Też miałam taki problem, ale napisałam sama. Ten rodzaj pracy domowej sprawia o tyle trudności, że nie da się jej odpisać przed lekcją na kolanie, potrzeba trochę wysiłku, ale jak już się go odda to z głowy. Byle zaliczyć semestr więc dlatego wystarczy "jakiś biznesplan".
mogę udostępnić swój biznes plan (ocena 6) i kilka innych, gg: 5534516. Pisać tylko kiedy dostępny.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Potrzebuje jakis biznesplan": - Czy mascie jakis biznesplan na portal www - Biznesplan - potrzebuje go? - Potrzebuję biznesplan firmy wynajmującej samochody - Czy to jakiś przekręt? - Jakiś pomysł?
• Strona 1 z 1
|
|