|
Potrzebuję kogoś do napisania biznesplanu pod UP |
Potrzebuję kogoś do napisania biznesplanu pod UP
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
Szukam kompetentnej osoby, która byłaby w stanie napisać dla mnie dobry biznesplan i analizę finansową pod urząd pracy, ponieważ chcę starać się o dotacje. Biznes dojazdowy, polegający na oferowaniu usług wizażu, fryzjerstwa, kosmetycznych i manicure oraz opalania natryskowego. Mam wstępnie przygotowany opis biznesplanu, udostępnię wszystkie potrzebne informacje i dane. Zależy mi na jak najszybszym przygotowaniu a jednocześnie profesjonalnej robocie. Najlepiej, żeby była to osoba z doświadczeniem, która już pomagała komuś w podobnej sprawie, z pozytywnym rezultatem.
Szczegóły na PW.
Polecam skorzystanie z usług jakichś profesjonalistów. Bo może być problem jeżeli nie znasz się na wnioskach. Raz moja firma stratowała o coś z Unii. Niby prosty wniosek, ale jedna literówka i wniosek do kosza :P
Hej
Dzięki za poradę, tak właśnie zrobię. Nawiązałam już kontakt z osobą, która zna się na tym.
U nas Czas oczekiwania na Opracowanie to 3-4dni.
Biznesplan (od 25 stron) Służymy Pomocą całodobową, oraz prowadzimy przez cały cykl dofinansowania Kontakt 24h : Gadu Gadu : 26162332 Z Pozdrowieniami, Investing Eu
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Potrzebuję kogoś do napisania biznesplanu pod UP": - Firma/os. prywatna do napisania wniosku i biznesplanu (6.2) - Poszukuje kogoś do napisania Biznes Planu. - Potrzebuję obliczeńdo biznesplanu. - Potrzebuję Biznesplanu Agencji Eventowej - Potrzebuję wzór biznesplanu sklepu odzieżowego
• Strona 1 z 1
|
|