|
Potrzebuję pożyczki/kredytu |
Potrzebuję pożyczki/kredytu
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
witam interesuje pożyczka na własną działalność mam 20lat i chciał bym otworzyć własny biznes lecz jest mi potrzebne około 400-450 tysięcy lecz nie mam żadnego zabezpieczenia jedyne jakie mogę zaproponować to takie że spiszę umowę i wszystko co będzie kupione za te pieniądze będzie tym zabezpieczeniem. wiem że praktycznie nikt nie daje takich pożyczek ale osoby w wieku 20lat nie nauczyli się jeszcze oszukiwać że tak powiem jeżeli nikt się nie znajdzie aby takiej pożyczki mi udzielić to chciał bym ją wziąć w taki sposób ze od kilku osób pożyczyć np po 50tysięcy lub po więcej aż się uzbiera potrzebna mi suma ale wolał bym pożyczyć to wszystko od jednej. mój pomysł jest dość bezpieczny ponieważ za większość pożyczonych pieniędzy będą kupowane rzeczy które można sprzedać a firma którą bym założył też zawsze coś zarobi więc jeżeli ktoś się boi ryzyka to zapewniam go że nawet jak by to nie wypaliło to nie straci na tym pozdrawiam i czekam na jakieś propozycję
www.provident.pl ? :) a tak na serio to idz do open finance to nic nie kosztuje.
Możliwe że będę w stanie pomóc. Proszę o kontakt na priv.
Bez obrazy ale jedyne co można zaproponować to wydrukuj sobie swój post, schowaj go głęboko do szuflady a za 10 lat będziesz miał uciechę wspominając sobie "jaki był ze mnie głuptasek w wieku 20 lat"
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Potrzebuję pożyczki/kredytu": - potrzebuje 10.000 zł - Potrzebuję 20 000 PLN - Potrzebuje 150 tys - Czy potrzebuje DG - Potrzebuję 5 tys.
• Strona 1 z 1
|
|