|
Potrzebuje rady |
Potrzebuje rady
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Mieszkam w wojewodztwie dolnoslaskim , szukam kogos kto pomoze mi w realizacji pewnego interesua mianowicie chce otworzyc wlasna produkcje pewnej rzeczy a konkretnie chodzi o element budowlany .Pytalem w paru hurtowniach budowlanych czy nie maja takiej rzeczy w sprzedarzy a w odpowiedziach zawsze uslyszalem ze nigdy sie z takim czyms nie spotkali,to dla mnie na poczatek dobra wiadomosc gdyz prawie jestem pewien ze nie ma takiej rzeczy na rynku polskim.Mam wlasny garaz a dokladniej pomieszczenia gospodarcze w ktorych bym mogl ow "rzecz" produkowac , i napewno znalazl by sie rynek zbytu lecz mam problem z zaczeciem tego wszystkiego ,porostu nie wiem od czego zaczac-moze od opatentowania tego narzedzia-pomozcie
Nie twierdzę iż twój pomysł jest zły , ale skoro w żadnej hurtowni nikt o czymś takim nie słyszał to czy jest to potrzebne w naszym budownictwie? Niestety nie pomogę - Wielkopolska :) Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Potrzebuje rady": - potrzebuje rady - potrzebuje rady - Potrzebuję, rzetelnej rady - Potrzebuje rady ws. Kredytu - Kamieniarstwo...potrzebuję rady
• Strona 1 z 1
|
|